AKTUELNO

"Na tebe pomislim i more suza isplačem"

Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš su i dan danas pod budnim okom fanova, te je portal Pink.rs došao u posed video klipa na kom se ovaj kontroverzni bivši ljubavni par nalazi u jednom prestoničkom klubu samo par metara jedno od drugog i očima se guta uz pesmu "Lažu te" od Amadeus benda.

Foto: Pink.rs

Naime, Maja je u izlazak otišla sa prijateljima i svojim ocem Takijem i nalazili su se u separeu dok je njen bivši momak Janjuš bio na samo par metara udaljen od njih za stolom sa svojim prijateljima.

Njih dvoje su se veselili, a tokom ove emotivne numere o bivšim izgubljenim ljubavima njih dvoje su se neprestano gledali, te je košarkaš podigao ruke u vazduh, a ona ga je hipnotisano gledala kao da stihove posvećuju upravo jedno drugom.

Video: privatna arhiva

Podsetimo, Janjuš mesecima unazad govori kako radi na pomirenju sa bivšom ženom Enom koju je ostavio upravo zbog Marinkovićeve, te je endavno objavio i porodičnu fotografiju sa njom i njihovom ćerkom na Instagramu, a kako će njegova bivša supruga reagovati na ovo ponašanje ostaje nam da vidimo.

Foto: Instagram.com

Autor: M. M.