AKTUELNO

Pink.rs ekskluzivno došao u posed jezivog videa u kom poznati bosanski reper fizički i psihički maltretira svoju dugogodišnju partnerku P. C.

Redakcija našeg portala došla je u posed snimka u kom poznati bosanski reper Amar Hodžić fizički maltretira svoju partnerku. Naime, na samom početku spornog videa jasno se vidi kako nesrećnu devojku P. C. čupa za kosu.

Takođe, reper je nastavio da urla na nju nasred ulice, a na njeno komešanje i pokušaj odbrane od njega, on je nasilno sklanjao ruke kako je ne bi udario.

Nastavili su da hodaju, a on nije prestajao da viče na P. C. te joj je tako od straha ispala i jakna, po koju se sagla. Pred sam kraj video snimka uneo joj se u lice, a potom su nastavili svojim putem.

Kako saznajemo, policija je u više navrata reagovala u njihovom stanu zbog prijava buke, svađe i urlanja.

Upozoravamo, sledi uznemirujući video!

Video: Pink.rs

SVE KRIMINOGENE I NASILNE RADNJE BUBE KORELIJA!

Javnosti je poznato da je njemu, kao i njegovom muzičkom saputniku Jali Bratu, zabranjen ulazak u Republiku Srbiju zbog bezobzirnog i bahatog ponašanja. Podsetimo, njihovo obezbeđenje je na jednom nastupu nasrnulo na posetioce istog. Takođe, Buba je pre samo dve godine javno ponižavao svoje partnerke, a između ostalog javno je "ratovao" i sa pevačicom Sarom Jo. 2019.godine Kantonalni sud u Sarajevu proglasio je krivim Bubu Korelija za neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga. Za ovo krivično delo, osuđen je na jednu godinu zatvora.

Autor: pink.rs