AKTUELNO

Rijaliti zvezda Stanija Dobrojević je stekla veliku popularnost u rijaliti formatima, a zbog svoje savršeno izvajane figure bila je jedna od najpoželjnijh dama iz sveta šoubiza.

I dok ona vodi javni život, njena porodica to gotovo uopšte ne voli i retko se pojavljuju u javnosti, tako je malo ko imao priliku da vidi kako izgleda njen brat Sani.

On, za razliku od svoje sestre, ne voli javno eksponiranje i izabrao je potpuno drugačiji način života. Posvetio se porodici i veterini, a otvorio je privatnu kliniku u gradu u kome živi - Rumi. Sani je po profesiji doktor veterine.

Da ne zapostavlja svoj izgled, govori i to što Sani redovno ide u teretanu, a da je u dobroj formi, neretko pokazuje na Instagramu.

Takođe, ono što su mnogi primetili, jeste da i Stanijina mama izgleda prelepo, te tako jedna porodična fotografija naišla je na niz pozitivnih komentara, te je zapravo sada svima jasno na koga Stanija i Sani liče.

Foto: Instagram.com/@sanidobrojevic

Inače, Dobrojevićeva je trenutno u svom rodnom zavičaju gde provodi vreme sa porodicom, a prema poslednjim objavama, okupili su se na tradicionalno spuštanje papirnih čamčića. Nedavno se i verila, a kako je priznala, zaljubljena je do ušiju u novog izabranika.

Autor: N. Ž.