AKTUELNO

Džejla je pozirala u crnoj, dugačkoj elegantnoj haljini, ali njen duboki šlic koji je dostizao čak do intimnog područja odmah je svima privukao pažnju

Pobednica "Zvezda Granda" Džejla Ramović često prima komplimente na račun svog vaspitanja, ponašanja u javnosti i pevanja, ali ne izostaju ni komentari o njenim modnim izdanjima.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Naime, Džejla nikad nije igrala na kartu provokacije, pa je skoro na svakoj fotografiji koju objavi na mrežama ili za svako svoje javno pojavljivanje svedeno i smerno obučena.

Međutim, ona je sada na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj se skroz opustila, pa umalo pokazala previše.

Džejla je pozirala u crnoj, dugačkoj elegantnoj haljini, ali njen duboki šlic koji je dostizao čak do intimnog područja odmah je svima privukao pažnju, obzirom da pevačicu nismo navikli da viđamo u ovako vrelim izdanjima.

Foto: Instagram.com/dzejlaramovic

Glamurozni stajling upotpunila je sa elegantnim rukavicama, a komentari su se samo nizali:

"Šta se ovo dešava i ona krenula da se skida", "Opa, šta je ovo?", "Džejla porasla. pa rešila da se opustili, lepo joj stoji", "Izazovno, ali sa stilom", "Prelepa kao i uvek", bili su samo neki od komentara.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Autor: S.Z.