AKTUELNO

S obzirom na prirodu posla, navikla je da nosi cipele sa visokim potpeticama, te ne čudi što ima mnogo pari upravo ovakvih modela.

Jedna od najatraktivnijih pevačica na javnoj sceni, Jelena Kostov, za tri meseca ostvariće se u najvažnojoj životnoj ulozi - ulozi majke.

Zbog njene vitke figure, mnogi su sumnjali da je u drugom stanju, ali sada, kada je ušla u šesti mesec, pevačica ponosno šeta trudnički stomačić.

Foto: Andrej Nihil

Jelena važi za nekoga ko vodi računa o izgledu, a odevnim kombinacijama često oduševi svoje fanove. sada je popularna pevačica, koja se već uveliko priprema za roditeljstvo, rešila da otvori vrata svog doma i posebno za ženski deo publike, pokaže svoju kolekciju obuće.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

S obzirom na prirodu posla, Jelena je navikla da nosi cipele sa visokim potpeticama, te ne čudi što ima mnogo pari upravo ovakvih modela.

Foto: Pink.rs

Ipak, Jelena ne krije, da posebno otkako je ostala u drugom stanju, češće nosi ravnu obuću.

Mnogo više volim ravnu obuću. Previše vremena provodim na štiklama, zato što sam previše radila i vremenom sam sve više osećala da mi ne prija. Nekada sam po 15 sati i više bila na štiklalma - objasnila je Jelena i dodala:
Na štiklama naravno devojke izgledaju seksepilnije, ali i uz dobru ravnu obuću i garderobu nekad to izgleda mnogo lepše.

Foto: Pink.rs

Iako je na gradskim događajima možemo videti u top izdanju, Jelena je u privatnom životu više za opušteniji izgled.

Foto: Andrej Nihil

Zato je poseban deo rezervisan za mnogobrojne patike i ravne čizme, u kojima se pevaičica oseća udobnije.

Privatno obožavam opuštene varijante, farmerke, trenerke i naravno patike. U tome se najlepše osećam - rekla je Kostov.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Mnoge pevačice vole da se pohvale ciframa koje su izdovjile za cipele, ali i markama, međutim to nije slučaj sa Jelenom.

Nije mi bitna marka, bitno mi je da cipele budu udobne jer, kako sam rekla, puno vremena provodim na štiklama. Ipak, moram priznati da najviše para dajem za obuću. Ako mi se nešto dopadne, ne gledam cenu. Sa druge strane, znam da uzmem neke komade koji su prelepi i izgledaju veoma skupo, a za svačiji su džep - rekla je za kraj atraktivna pevačica.

Foto: Pink.rs

Autor: M. Đurović

#Jelena Kostov

#pevačica

'