AKTUELNO

Ovo niko ne očekuje!

Do sada najskuplji i produkcijski najzahtevniji TV projekat ''Elita'' uskoro kreće s emitovanjem, a nema sumnje da će oduševiti vernu, milionsku publiku najgledanije televizije u Srbiji! Pink, koji je višestruko nagrađivana medijska kuća na svetskom nivou, ovaj put rešio je da prevaziđe sve do sada postignuto, te za novu TV sezonu priprema "Elitu" koja će, produkcijski i vizuelno, u senku baciti slične TV formate svetskih TV stanica, što se može naslutiti već po prvim, najavnim kadrovima.

Do sada, ulesnici koji su potvrđeni su Milene Kačavenda, Marko Đedović, Mensur Ajdarpašić i Slobodan Josipović!

Foto: TV PINK

Tačno u 16 časova objavćemo i ko je novo lice ovog gigantskog projekta! Jedno je sigurno, televizija Pink ponovo pomera granice!

Milioni gledalaca Pinka biće oduševljeni, ali i šokirani kada bude bio obelodanjen zvanični spisak učesnika, na kom su velika imena s domaće scene, kontroverzne javne ličnosti, ali i potpuno nova lica koja će privući pažnju širokog auditorijuma. Prva, glavna nagrada u ovoj sezoni "Elite" iznosiće neverovatnih 100.000 evra, nagradni fond je nikad bogatiji, te nema sumnje da će borba za prvo mesto biti neizvesnija i uzbudljivija nego ikada!

Ostanite uz najbrži portal u zemlji Pink.rs i saznajte imena novih učesnika ''Elite'', jer spisak je intrigantan, a kucnuo je čas da isti bude i obelodanjen!

Autor: Pink.rs