AKTUELNO

Najveća podrška!

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović je sa sestrom Lidijom Ocokoljić pravila društvo ćerki Anastasiji Ražnatović i pratila utakmicu zeta Nemaje Gudelja u Grčkoj.

Naime, u Atini su se Mančerster siti i Sevilja borili za osvajanje Superkupa Evrope, a Anastasija, Ceca i Lidija došle su da bodre Nemanju Gudelja, koji igra za španski klub.

Regularni deo utakmice bio je završen nerešenim rezultatom, da bi Sevilja izbugila nakon izvođenja jedanaesteraca. Pre nego što je Gudeljev tim izgubio utakmicu, Ceca se na tribinama usnimila sa ćerkom i sestrom, čiju je pažnju pokušala da privuče.

Foto: Instagram.com/ceca_raznatovic

Ko? nadovezala se Lidija, koja je pratila šta se dešava na terenu i oko njih.

Foto: Instagram.com/ceca_raznatovic

Moj deda! Ti! Zašto? nastavila je Ceca, a Lidija je počela da se smeje i da maše u kameru.

Ceca je usnimila i nekoliko detalja sa utakmice, izlazak fudbalera na teren, kao i razvlačenje zastave Sevilje sa grbom, ali se nije oglašavala nakon Nemanjinog gubitka.

Foto: Instagram.com/ceca_raznatovic

Anastasija i Gudelj su se početkom jula verili na Ibici, a Ceca je nedavno prvi put progovorila o ovome.

Jako je bitno kada se neko potrudi, a on se zaista potrudio, kada vidite da se neko trudi oko vas onda vam i pokazuje koliko mu je stalo. Važna je pažnja, džaba vam sve, ako vam nije prezentovano na lep način, na način koji ženi imponuje i prija, a to je da oseti ljubav - istakla je Ceca, pa se osvrnula na odnos sa unucima:

Što se mojih unuka tiče, tretiram ih kao da su mi deca, rekla je pevačica nedavno u emisiji "Ekskluzivno".

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Pink.rs