AKTUELNO

Da li je to karma?

Reperi Džali Bratu i Bubi Koreliju već neko vreme zabranjen je ulazak u našu zemlju, ali izgleda da Srbija nije jedina država u koju ne mogu da odu. Već drugi put reperi iz Bosne i Hercegovine ne mogu da odu u Ameriku, gde je trebalo da tokom avgusta održe koncertnu turneju. Navodno, po priči našeg izvora, njih dvojica nisu dobili radne vize, pa zbog toga nisu ni mogli da otputuju.

Na društvenoj mreži Iks (nekadašnji Tviter) korisnici spekulišu da reperima nije dozvoljen ulazak zbog širenja mržnje u javnim istupima, ali to nije nigde javno potvrđeno.

Foto: Instagram.com/jalabrat

Ista situacija desila se u maju 2023. godine, kada je ovaj dvojac takođe imao zakazanu turneju u Americi, i to u čak 11 različitih gradova. Džala i Buba su nastupe najavljivali, kao i organizatori, a onda kada su stigli do aerodroma, na pasoškoj kontroli nisu prošli, pa su se oglasili na društvenim mrežama, rekavši da se problem desio zbog dokumenata.

Usled nepredviđenih okolnosti, Džala Brat i Buba Koreli nisu mogli da se ukrcaju na avion za SAD. Došlo je do greške sa njihovim dokumentima u sistemu i trenutno pokušavaju da to poprave, ali zbog toga što neće moći da stignu na vreme u De Mojn, prinuđeni smo da pomerimo koncert za neki drugi datum, koji će naknadno biti objavljen. Oni će se slikati sa svima i ispoštovati ljude koliko su u mogućnosti. Oni dolaze, samo je pitanje vremena, nadamo se da će poleteti sutra. Ako se nešto promeni, bićete obavešteni, ali zasad sve ostaje kako je planirano za druge gradove. Izvinjavamo se zbog neprijatnosti, hvala na razumevanju, pisalo je u zvaničnoj objavi, koju su podelili i Džala i Buba.

Foto: Instagram.com/ bubacorelli

Autor: Pink.rs