AKTUELNO

Ovako je to izgledalo!

Darko Lazić i njegova supruga Katarina Lazić spremaju veliko svadbeno veselje, a njih dvoje su organizovali zajedničko momačko i devojačko veče.

Naime, kako saznajemo Katarina i Darko su napravili zajedničku žurku na bazenu. Oni su do zore slavili i pevali sa prijateljima, a sve zvanice su bile obučene u belo.

Foto: Instagram.com

Buduća mlada je blistala u uskoj beloj haljini, a u jednom momentu se kuma Andreana Čekić latila mikrofona, dok je budući mladoženja udarao bubnjeve.Podsetimo, Darko i Katarina su se venčali 8. decembra 2022. godine u prisustvu svega nekoliko ljudi, a uskoro će navodno napraviti veliko svadbeno veselje za oko 500 zvanica.

Foto: Instagram.com

Darkova majka Branka se ovim povodom oglasila.

Foto: Instagram.com

Pripreme za svadbu su u toku. Krajem avgusta će biti slavlje. Biće sve organizovano kako Darko kaže. Uzbuđena sam. Šta bi jedna majka mogla da poželi svom detetu osim da bude srećan, živ i zdrav... Zadovoljna sam sa Katarinom, mislim i da je promenila mog sina nabolje. Darko i Katarina su u dobrim odnosima sa njegovom nekadašnjom verenicom Marinom, sa kojom ima sina, ali ne verujem da će ona doći na svadbu. To mi baš ne bi bilo normalno - rekla je Darkova mama.

Autor: N.P.