AKTUELNO

Političar je bio u šoku zbog rođendanskog poklona u emisiji "Amidži šou".

Voditelj Ognjen Amidžić ugostio je u svojoj večerašnjoj, prazničnoj emisiji "Amidži šou" glumicu Janu Stojanovsku, pevača Harisa Džinovića i ministra spoljnih poslova Ivicu Dačića, koji je juče proslavio rođendan.

Foto: TvPink Printscreen

Upravo je to bio jedan od povoda da se požali voditelju Televizije Pink, budući da nije dobio onoliko poklona koliko bi, po pravilu, trebalo da dobije.

Foto: TvPink Printscreen

- To je problem, jer uvek imam jedan poklon manje. Svi dobijaju neke poklone za Novu godinu, a ja bih, ustvari, trebalo da dobijem dva, ali to se spoji u jedan, tako da sam hendikepiran - požalio se političar, a onda je Ognjen rešio da mu pokloni nešto što do sada niko nije.

Foto: TvPink Printscreen

U pitanju su rođendanske video-čestitke njegovih bliskih prijatelja, među kojima su Dejan Petrović, Aco Pejović, Aca Lukas, Ana Bekuta, Dragan Bjelogrlić, Dejan Stanković, Željko Joksimović i Svetlana Ceca Ražnatović, koja mu je u emisiji "Amidži šou" uputila najlepše želje.

Foto: TvPink Printscreen

Dragi moj prijatelju, srećan ti rođendan! Želim ti sve najlepše u životu. Mnogo ljubavi, mnogo zdravlja, mnogo sreće... Da si mi živ, zdrav i uspešan, kao i do sada. Ljubi te i voli tvoja Ceki - glasila je video-poruka muzičke zvezde, zbog koje je Dačić jedva zadržao suze.

On se zahvalio svim svojim prijateljima koji su na ovaj način rešili da mu ulepšaju divan dan, a onda je gostima u studiju otkrio da njegova ljubav prema muzici vlada od najranijeg detinjstva.

Foto: TvPink Printscreen

- Kada sam bio malo mlađi, onda sam hteo da za 50. rođendan održim koncert. Ali, pošto sam prešao pedeset godina, treba da pomerim za nešto malo kasnije. Nisam hteo da se bavim pevanjem... Da se razumemo - ja volim muziku, ali ponekad ljudi pojednostavljuju posao kojim se bavim i moje metode, kojima ja dolazim do cilja, a to je kako da ljude koji dolaze iz inostranstva boravak učinim lepšim i zanimljivijim. Ja njima ne pevam sve vreme... I Haris je učestvovao u toj diplomatskoj misiji, i mnogi drugi - objasnio je on.

D. T.

#Amidži Šou

#Haris Džinović

#Ivica Dačić

#Ognjen Amidžić

#Rođendan

#Svetlana Ceca Ražnatović

'