AKTUELNO

Da li je to nešto više?!

Jedna od traženijih naših pevačica Tijana Milentijević poznatija kao Tijana Em, otkrila je da ima dečka, kao i da je srećna i zaljubljena. Međutim, iako još ne želi da ga zvanično predstavi javnosti, na Instagramu je objavila fotografiju sa misterioznim muškarcem, s kojim se čini da ima mnogo više od prijateljstva.

Foto: TikTok/uzivotekaofficial

Frajer s kojim je objavila selfi fotografiju, tagovala ga i koji se potpuno priljubio uz nju, zove se Nikola. Pevačica je istakla da njena veza ne traje dugo, ne precizirajući kada je romansa počela, ali je jasno da uživa u njegovom društvu ako je suditi prema fotografijama.

Foto: Instagram.com

Par je bio na nekom veselju u društvu prijatelja u mestu Rožaje, ali nije jasno da li su se zajedno i vratili u zoru. Tijana je objavila i video tokom putovanja kako se sedi sa šoljom kafe na suvozačevom mestu, davajući do znanja da uživa u izlasku sunca dok se vozi.

Foto: TV Pink Printscreen

U vezi sam, da, ne traje dugo, ali se nadam da će sve ostati kako jeste. Srećna sam, zaljubljena i ispunjena – poručuje Tijana eM, pa dodala kakav je njen partner.

Važno mi je da je zanimljiv, da me poštuje i da me zasmejava - rekla je Žena od sultana za domče medije.

Autor: Pink.rs