AKTUELNO

Iskeširala 150.000 evra za stan!

Tijana Milentijević nedavno je kupila stan, za koji kaže da je njen veliki uspeh, a kako smo saznali, za njega je iskeširala čak 150.000 evra.

– To je zaista ogroman uspeh, dugo sam priželjkivala da kupim stan, presrećna sam sada. Sledeće godine ću se definitivno useliti, a već sada planiram kako će sve da izgleda. Imam drugaricu koja je arhitekta pa će mi ona pomoći oko svih detalja – istakla je pevačica za medije.

– Hvala vam, ali zapravo sam se ovih dana malo ugojila, samo to vešto prikrivam. Biću malo na dijeti. Opustila sam se jer imam mnogo nastupa i jedem kasno, ali bože moj, dešava se – rekla je Tijana, koja ne pati od brendiranih stvari.

Foto: TV Pink Printscreen

– Cena haljine nije bitna, važno je da lepo stoji i da dobijem pohvale. Nikada do poslednjeg trenutka ne znam šta ću da obučem. Definitivno na garderobu najviše volim da trošim novac, i na hranu – priznala je iskreno kroz smeh.

Tijana kaže da je srećno zaljubljena u jednog momka, kojeg još uvek nije otkrila javnosti, te je otkrila šta je to privlači kod muškarca.

– U vezi sam, da, ne traje dugo, ali se nadam da će sve ostati kako jeste. Srećna sam, zaljubljenai ispunjena – rekla je i dodala:

– Važno mi je da je zanimljiv, da me poštuje i da me zasmejava.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M. M.