AKTUELNO

Ceo dan se svađaju!

Još jedna svađa desila se u toku popodneva između pevačice Teodore Džehverović i vozača Miljana Vračevića. Nakon ove rasprave Teodora je zalupila vratima Bele kuće i otišla u pab gde ju je ponovo smirivao dečko Anđelo Ranković sa cimerom Nikolom Arsićem.

Foto: RTV Pink

Samo Bog neka čuje za ove tvoje laži, a tebi neka je na obraz. Slagao si sve što si rekao. Sve je laž. Nema veze sa istinom. Tvoj obraz se isprljao trenutno - vikala je Teodora na Miljana.

Foto: RTV Pink

Oni su zatim počeli da spominju Teodorine bivše koleginice i dobre drugarice iz ženske grupe u kojoj je ona pevala, da bi se zatim dotakli i porodice ove mlade pevačice i zadrugarke.

Imaju one problem, jer sam ja ovde gde jesam, a one nisu. Možeš da mi se sagneš. Skloni mi se! Ne znaš o meni već dve godine gde sam i šta sam. Odgovaraj ti za svoju decu - nastavila je pevačica da priča Vračeviću.

Foto: RTV Pink

Odgovaraj ti za svoj tatu koji plače. Kome nije dobro. Mamu koja se dere. Anđelovu mamu koja je rekla "napolje" kada su te spomenuli - govorio je Miljan.

PROČITAJTE: TRESLA SE BELA KUĆA! Teodora i Miljan URLALI jedno na drugo, a onda je SKOČIO ANĐELO I IZVUKAO DEBLJI KRAJ! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Miljan Vračević

#Rijaliti Zadruga

#Teodora Džehverović

'