AKTUELNO

Spreman da se u novom rijalitiju ''Elita'' ogoli do koske i pronađe ljubav svog života!

Kao što je portal Pink.rs danas zvanično i ekskluzivno objavio, Mensur Ajdarpašić, nakon kraće pauze, odlučio je da postane deo novog, do sada neviđenog projekta televizije Pink ''Elita'', zbog koga ćete od septembra biti prikovani za male ekrane.

Foto: Pink.rs

Oštrom oku našeg paparaca nije promakao momenat Mensurovog dolaska u zgradu TV Pink na potpisivanje ugovora povodm ulaska u rijaliti koji će oboriti sve rekorde gledanosti.

Foto: Pink.rs

Ajdarpašić se pojavio u bež odevnoj kombinaciji i sa naočarima za sunce na licu, a sve vreme bio je vrlo ozbiljan.

Foto: Pink.rs

Milioni gledalaca Pinka biće oduševljeni, ali i šokirani kada bude bio obelodanjen zvanični spisak učesnika, na kom su velika imena s domaće scene, kontroverzne javne ličnosti, ali i potpuno nova lica koja će privući pažnju širokog auditorijuma. Prva, glavna nagrada u ovoj sezoni "Elite" iznosiće neverovatnih 100.000 evra, nagradni fond je nikad bogatiji, te nema sumnje da će borba za prvo mesto biti neizvesnija i uzbudljivija nego ikada!

U nastavku pogledajte kako je sve izgledalo:

Video: Pink.rs

Ostanite uz najbrži portal u zemlji Pink.rs i saznajte imena novih učesnika ''Elite'', jer spisak je intrigantan, a kucnuo je čas da isti bude i obelodanjen!

Autor: Pink.rs