AKTUELNO

Očekivali su nešto drugačije?

Kao i svakog ponedeljka i danas su zadrugari od Velikog šefa dobili nedeljni budžet koji će iskoristiti za kupovinu svih stvari koje su im potrebne u prodavnici. Kako zbog dočeka nove godine nije bilo izbacivanja, pa samim tim ni izbora novog vođe, i ove nedelje će tu funkciju obavljati Bane Čolak, koji je opet morao da raspodeli budžet.

Foto: Printscreen Youtube

Kako je Veliki šef kaznio zadrugare prošle nedelje, budžet im je sada umanjen, što je saopšteno u pismu:

Dragi zadrugari, Veliki šef vam šalje novac za troškove. Vođa će odlučiti ko će dobiti koliko novca na osnovu zasluga od prošle nedelje. Kažnjeni ste svi sa po hiljadu dinara, pa je za toliko budžet i umanjen - pisalo je, između ostalog, u pismu.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: IZNERVIRALA GA OD RANOG JUTRA: Janjuš pobesneo zbog izjave OVE ZADRUGARKE, pa osuo paljbu po njoj! (VIDEO)

Bane je doneo odluku da spoji najmanji i najveći budžet, kako niko ne bi dobio po 500 dinara, već 1000, da bi mogli da kupe sebi sve što im treba. Saška Karan je, naravno, morala malo da se pobuni, ali je ubrzo ućutala, s obzirom na to da mnogi zadrugari nemaju novac. Kako je raspodela izgledala pogledajte u snimku ispod:

Autor: N. Vujčić

#Bane Čolak

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'