AKTUELNO

Ne može da je podnese!

Ni drugo jutro u ovoj godini nije moglo u Zadruzi da počne bez rasprava. Iako su se cele noći Luna Đogani i Sloba Radanović svađali i svima popeli na glavu, jutros je Dragica Janičić uspela da izbaci Marka Janjuševića Janjuša iz takta! Naime, ona je izjavila nešto što je košarkaša jako iznerviralo.

Foto: TvPink Printscreen

Dragica je razgovarala sa Kijom Kockar, a pored njih je, u svom krevetu, ležao Janjuš. Ona je počela da priča o svom dečku, a onda je stjuardesa upitala čime se on bavi, na šta je ona rekla da "malo mafija". Janjuš nije mogao da poveruje šta je čuo:

Ti brate ili si patološki lažov ili se sprdaš ili nisi normalna! Ti imaš momka mafijaša?! Mafija malo?! Pa ko je taj, daj da ga vidim! Kunem ti se, opet me zabole ovo kad čujem ovakve gluposti! Kraljice, tebi se administrator pojavljuje na snimcima, a ti pričaš da imaš dečka mafijaša! Ne je*i mi mozak od samog jutra! Čime se bavi dečko, kaže pomalo mafija! Dragana, ti mene stvarno dovodiš do ludila! Može tvoj dečko samo da drži neku stočnu hranu i to je to! - besan je bio Janjuš.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: POKUŠAJ POMIRENJA PROPAO?! Luna NE MOŽE DA OPROSTI Slobi što ju je GURNUO! (VIDEO)

Naravno, u samu priču upleten je i Đekson, koji je zapao za oko Dragici, na šta je košarkaš rekao da je on "za nju Merilin Monro". Da li su njih dvoje na kraju uspeli da pronađu zajednički jezik pogledajte u snimku ispod:

Autor: N. Vujčić

#Dragica Janičić

#Marko Janjušević

#Rijaliti Zadruga

'