AKTUELNO

Od vrelih kadrova zastaće vam dah!

Nakon što je uspešno završio još jednu sezonu "Zadruge" i zajedno sa vama razgovarao sa zadrugarima o svemu što interesuje naciju u emisiji "Narod pita", voditelj Darko Tanasijević spakovao je kofere i napustio Srbiju kako bi napunio baterije za spektakl koji nam sledi vrlo uskoro, "Elitu".

Foto: Pink.rs

Na zaslužen odmor jedan od najomiljenijih voditelja otišao je u Hrvatsku u Poreč gde sa društvom uživa u svim čarima primorja. Žurke, koktele i vrele slike svakodnevno viđamo na njegovom instagram profilu gde je vrlo aktivan, a portal Pink.rs došao je u posed Tanasijevićevih fotogafija sa letovanja.

Foto: Pink.rs

Voditelj je uhvaćen kako uživa u luksuznom rizortu sa pet zvezdica na ostrvu Sveti Nikola. Hotel je savršeno izolovan od pogleda, te je konačno u miru uživao u svom odmoru, sobzirom da je juče imao neprijatnu situaciju kad ga je na ulici startovala starija gospođa koja je pokušla da mu gurne lizalicu iz svojih u njegova usta.

Foto: Pink.rs

Po izlasku iz mora Darko je otišao da se istušira, a taj prizor ostaviće vas bez daha, jer je i više nego očigledno da treninge u teretani ne propušta.

Foto: Pink.rs

Autor: M. M.