AKTUELNO

Ne da na sebe!

Tokom sinoćnje emisije "Narod pita", došlo je do žestokog sukoba između Ane Ćurčić i Aleksandre Nikolić. Naime, nakon pauze za reklame, Aleks je zvala policiju govorivši da joj Ana preti nekim ljudima i da ju je nazvala prostitutkom.

Foto: TV Pink Printscreen

Naziva me prostitutkom, rekla sam da znam ono najgore o njoj što neću ispričati ovde. Žena mi preti, šta treba da je se plašim ovde?! Ne znam čega se bojiš, zašto zoveš neke ljude - rekla je Aleks.
Aleksandra, ja te izazivam, ajde reci ovde - rekla je Ćurčićeva.
Zvala si ovde ljude da me maltretiraju, žena od 50 godina ovo radi, sram te bilo! Ja nisam ološ ovde! Od sinoć se dopisuje sa nekim ljudima da traži informacije o meni. Žena mangup, do mojega mangup. Kad bude ušla Kačvenda u "Zadrugu", nećeš znati gde si šuplja! - urlala je Aleks.
Jako sam se uplašila Kačavende - rekla je Ana.
Šta grad zna o tebi?! Da su te zvali "Pčelica Maja", dok si bila mlada jer si letela s cveta na cvet, da si se vukla sa svakojakim kriminalcima. Ja sam čula da je zovu "pčelica Maja", da je letela sa cveta na cvet. Naravno da se plašim, jer si baratala sa kriminalcima. Budala je mala reč za tebe - rekla je Nikolićeva.

Foto: Pink.rs/J. Simonović

Ponovo je usledila kraća pauza, a naš paparaco je usnimio Aleksandru kako razgovara telefonom sa Filipom Carem, koji sve vreme pokušava da je smiri sa druge strane slušalice.

Filipe kako da ćutim kada mi kaže da će da dođe ovaj )Aca Bulić) i njegovi ljudi, ona je to prva spomenula i zvala ga je zbog toga - vikala je Aleksandra a onda ju je Filip smirivao sa druge strane slušalice.

Foto: Pink.rs

Nakon što je prekinula vezu ubrzo je Filip ponovo pozvao Aleksandru i ona mu je u jednom momentu rekla sledeće:

Ti mene zoveš i pričaš mi šta da radim, doro Filipe... - govorila je Aleksandra a onda se ućutala i slušala Filipa šta joj priča

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: Pink.rs