AKTUELNO

"Zvezde Granda" godinama vode Sanja Kužet i Voja Nedeljković, a svima koji ovo muzičko takmičenje prate od prve sezone poznato je ime Ines Gavrilović.

Ona je svojevremeno bila najpopularnija voditeljka u regionu koju je publika obožavala, a svi umetnici koji su sa njom sarađivali o njoj imaju samo reči hvale.

Ona je bila prva voditeljka "Zvezda Granda", u to vreme važila je za jednu od najpopularnijih TV lica u regionu. Ines je vodila I "Nedeljno popodne", a asdašnji učesnici "Zvezda Granda" još uvek sećaju se atraktivne voditeljke sa simpatijama, čak i dve decenije kasnije.

Foto: TV Pink Printscreen

Ines je pričala toliko brzo da je nastala i šaljiva "kletva" koja je glasila: "Dabogda dolazio do reči kao gosti kod Ines Gavrilović", ali uprkos tome, "Nedeljno popodne" koje je vodila niko nije propuštao.

- Kako se ne sećam Ines, ona je bila jedno divno stvorenje i to ne kažem zato što sam joj ja bila favorit (smeh). Zaista vam kažem, ona je uvek bila nasmejana, ali ne lažno, za kamere, nego iskreno i od srca. - otkrila je jednom prilikom pevačica Slavica Ćukteraš.

Ona je otkrila i da Ines nikad nije imala "žute minute".

- Nikada, ona se nije na snimanjima ni nervirala, a kamoli da se svađa ili viče na kandidate. Taman posla, zaista je bila divna, verujem da je i danas takva. - istakla je Slavica.

Ines se izdvajala elokvencijom, ali i vrlo brzim govorom u kom bi ponekad dolazilo do lapsusa, a time je pobrala samo još više simpatija publike.

Ipak, kada je bila na vrhuncu popularnosti, voditeljka je rešila da se povuče s javne scene, a jednom prilikom je istakla da nema želju da se javno eksponira. Kako su svojevremeno pisali domaći portali, Ines se pojavjivala na izložbama pasa, a danas je posvećena majka i porodična žena.

Autor: Pink.rs