AKTUELNO

Starleta Soraja Vučelić je rano jutros privedena u Crnoj Gori.

Soraja je, kako pišu mediji, navodno odvedena u alkoholisanom stanju oko 5 sati u pritvor i navodno je završila na trežnjenju u policijskoj stanici u Budvi.

Naime, starleta je puštena u u sedam časova, a po nju je došla prijateljica, preneli su domaći mediji. Soraja se sinoć ludo provodila u Budvi i to na nastupu Aleksandre Prijović u jednoj poznatoj diskoteci. Društvo su joj pravili prijatelji, a sada se na društvenim mrežama pojavio snimak Sorajinog ludog provoda.

Foto: Instagram.com/Printscreen

Starleta je sve vreme bila vidno raspoložena, a u jednom trenutku se čak ljubila i sa svojom drugaricom, dok je oko njih bila tona alkohola.

Podsetimo, Soraja je u policijskoj stanici u Budvi završila na trežnjenju. U Crnoj Gori je trenutno pojačana kontrola u saobraćaju, a starleta je pokušala navodno da izbegne testiranje, ali je test ipak na kraju pokazao da je pod dejstvom alkohola.

Video: Instagram.com/Printscreen

- U pitanju je bila pojačana kontrola u saobraćaju, a Soraja je pokušavala da izvrda i da se ne testira. Na kraju je ipak pristala, test je pokazao da je pod dejstvom alkohola, koji je konzumirala u noćnom provodu - otkrio je izvor za medije.

Autor: M. M.