AKTUELNO

Obično se kaže da je lepota u oku posmatrača, a evo kakov smo odgovor dobili od veštačke inteligencije na konkretno pitanje - ko su najpoželjnije Srpkinje.

Sve popularniji Chat GPT je najsavremeniji AI model za obradu jezika koji je razvio OpenAI i može sam da sastavi članak, da prevede tekst, pa čak i napiše pesmu.

U početku četovanja za potrebe ovog našeg istraživanja, Chat GPT je vrdao s odgovorom, obrazlažući da su „lepota i seksepilnost subjektivni pojmovi i da variraju od osobe do osobe“. Predlagao nam je da se ne „fokusiramo na rangiranje ljudi na osnovu njihovog izgleda, već na osnovu talenta i dostignuća u poslovima kojima se bave“. Nastavili smo da ga gnjavimo i na kraju smo zaobilaznim putem ipak došli do rang-liste koja će, sigurno, izazvati debatu i kontroverze.

U svakom slučaju, nije nas puno iznenadilo ono što je veštačka inteligencija odgovorila: 

Nataša Bekvalac je najseksepilnija Srpkinja!

Nataša Bekvalac, poznatija kao novosadska Barbika, pleni svojom lepotom od trenutka kada se pojavila na muzičkoj sceni. Trenutno ima 42 godine, a na izgledu joj zavide mnoge pripadnice ženskog roda.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Sloboda Mićalović

Sloboda Mićalović (41) je srpska glumica koja već više od dve decenije vlada pozorišnom scenom. U braku je sa svojim kolegom Vojinom Ćetkovićem sa kojim ima dvoje dece.

Foto: E-Stock/Masanori Yoshida

Ceca Ražnatović

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović poznata je po nazivu Srpska majka zbog svoje bogate muzičke karijere i velikih hitova. Ove godine je kročila u šestu deceniju, iako bi joj, sudeći po izgledu, mnogi dali bar 10 godina manje.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Marija Kilibarda

Marija Kilibarda je po mišljenju mnogih pojam za lepotu. Nedavno je zagazila u petu deceniju života, a pored svoje dugogodišnje voditeljske karijere poznata je i po visini, budući da ona doseže 182 centimetra.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Lidija Vukićević

Lidija Vukićević srpska je glumica koja u šezdesetoj godini izgleda kao avion! Glumačku karijeru otpočela je početkom 80-ih godina, a tokom života bavila se i politikom.

Foto: Instagram.com

Ana Ivanović

Ana Ivanović je srpska teniserka koja se u ovom sportu pojavila 2004. godine. Tridesetpetogodišnja sportistkinja je već sedam godina u braku s nemačkim fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom s kojim već duži niz godina živi u Nemačkoj.

Foto: Instagram.com

Sofija Milošević

Sofija Milošević je srpska tridesetdvogodišnja manekenka. U braku je s fudbalerom Lukom Jovićem s kojim ima dva sina.

Foto: E-Stock

Ivana Španović

Ivana Španović ima 33 godine, srpska je atletičarka i takmiči se u skoku udalj. Na Svetskom prvenstvu 2013. godine osvojila je bronzu i time Srbiji obezbedila prvu medalju u ovom sportu.

Foto: Instagram.com/ivanaspanovic

Autor: Pink.rs