AKTUELNO

Ovo su do sada malo poznati detalji o životu Marku Đedoviću.

Dok su pripreme za početak novog, do sada neviđenog projekta televizije Pink - ''Elita'' u punom jeku, došao je trenutak da otkrivamo imena učesnika koji će okupirati pažnju gledalaca u narednom periodu. Pored Milene Kačavende, koja je najavljena kao prva učesnica, u ''Elitu'' ulazi i Marko Đedović, dobro poznato televizijsko i rijaliti lice.

Foto: Pink.rs

Ono sa čim javnost do sada nije bila upoznata jeste da je Marko Đedović magistar socijalnog rada i socijalne politike. Pored toga što je visokoobrazovan, budući učesnik ''Elite'', svima dobro poznat, veliki je humanista, budući da redovno pomaže brojne humanitarne akcije.

Foto: Pink.rs/S. Zindović

Iz njegovog pređašnjeg pojavljivanja možemo zaključiti da na njegovo učešće niko neće ostati ravnodušan, jer je Marko osoba koja je oštra na jeziku, a izuzetno je spreman na rijaliti ''igru'' kao dobar poznavalac svega onoga što tamo može da se desi.

SPREMITE SE, USKORO POLEĆEMO!

Do sada najskuplji i produkcijski najzahtevniji TV projekat ''Elita'' uskoro kreće s emitovanjem, a nema sumnje da će oduševiti vernu, milionsku publiku najgledanije televizije u Srbiji! Pink, koji je višestruko nagrađivana medijska kuća na svetskom nivou, ovaj put rešio je da prevaziđe sve do sada postignuto, te za novu TV sezonu priprema "Elitu" koja će, produkcijski i vizuelno, u senku baciti slične TV formate svetskih TV stanica, što se može naslutiti već po prvim, najavnim kadrovima. Milioni gledalaca Pinka biće oduševljeni, ali i šokirani kada bude bio obelodanjen zvanični spisak učesnika, na kom su velika imena s domaće scene, kontroverzne javne ličnosti, ali i potpuno nova lica koja će privući pažnju širokog auditorijuma. Prva, glavna nagrada u ovoj sezoni "Elite" iznosiće neverovatnih 100.000 evra, nagradni fond je nikad bogatiji, te nema sumnje da će borba za prvo mesto biti neizvesnija i uzbudljivija nego ikada!

Autor: M.K.