AKTUELNO

Izgleda bolje nego ikad!

Manekenka Svetlana Dimitrić javnosti je postala poznata kada se pojavila u spotu za čuveni hit Goge Sekulić ''Seksi biznismen''. Nakon toga udaje se za biznismena iz Pljevalja Duška Šarića, rođenog brata Darka Šarića sa kojim je dobila dvoje dece.

Dok se bavila modelingom, Ceca je važila za jednu od naših najlepših manekenki , a 2003. godine i u Evropi, jer ju je eminentni Fešn TV proglasio najboljim modelom na Starom kontinentu. Ceca danas uživa u romansi sa srpskim milionerom, kraljem obrva Brankom Babićem i izgleda nikad bolje! 

Foto: Instagram.com

Sreću u ljubavi našla je pored biznismena Branka Babića koji se bavi iscrtavanjem obrva, poznatog po nadimku "Kralj obrva". Par se zabavlja tri godine, a ovog leta Ceca se na Instagramu pohvalila pratiocima dijamantskim vereničkim prstenom. Biznismen je bivšu manekenku verio na Crnogorskom primorju, tako što je priredio iznenađenje u vidu svečane večere, ispraćene vatrometom na kojoj je okupio sve njihove najbliže prijatelje i kumove.

Foto: Instagram.com

Ceca na društvenim mrežama često objavljuje fotografije sa luksuznih putovanja, a oni koji je znaju kažu da izgleda bolje nego ikad pre.

Foto: Instagram.com

Ceca se druži sa svetskim džet setom čemu u pšrilog govori i njena fotografija sa zvezdom ''Očajnih domaćica'', holivudskom glumicom Evom Longorijom.

Foto: Instagram.com

Autor: M.K.