AKTUELNO

Beograđani su ušli u Novu godinu uz vatromet, kao i bakljadu koji su napravili pojedini prisutni gosti, Lukas je zapevao hit "Đurđevdan", a onda je nastavio da izvodi svoje pesme.

Ispred Doma narodne skupštine u najluđoj noći na hiljade ljudi uživalo je u nastupima grupe "Balkanika", "Riblja Čorba", a onda je na red došao i popularni folker Aca Lukas koji je svoj novogodišnji koncert otvorio velikim hitom ''Voliš li me''. Nakon što je pozdravio publiku, nastavio da ređa hitove, kao što su "Lična karta", "Istina je što te lažem"...

Foto: Printscreen

Ubrzo je došlo do novogodišnjeg odbrojavanja, a Beograđani su ušli u Novu godinu uz vatromet, kao i bakljadu koji su napravili pojedini prisutni gosti. Aca je zapevao hit "Đurđevdan", a onda je nastavio da izvodi svoje pesme.

Lukas se nakon spektakularnog novogodišnjeg koncerta na društvenoj mreži Instagram obratio svojim pratiocima fotografijom svog sinoćnjeg nastupa i porukom:

PROČITAJTE JOŠ: CECA ZAPALILA BANJALUKU: U najluđoj noći zasijala je u beloj haljini, a ovako se u ponoć obratila publici!

- Hvala Beograde. Hvala Beograđanima, i hvala svim gostima našeg grada! Bravo za gradsku vladu! Puno sreće, zdravlja i radosti svima koji su sinoć pokazali ljubav, a ne mržnju! Puno sreće i zdravlja, i manje mržnje onima koji to nisu pokazali! Svima srećna Nova godina - obratio se Lukas svojim fanovima na društvenoj mreži.

Autor: M. K.

#Aca Lukas

#Nova godina

#koncert

'