AKTUELNO

Veliku prašinu u medijima, kao i uvek, digla je Maja Marinković kada je objavila da je na nastupu popularnog repera Igora Panića Nućija, a potom i nakon njega, stalno objavljivala njegove pesme.

Naime, dosta se ovaj odnos komentarisao i mnogo njih je nagađalo da li se Nući i Maja poznaju, da li su bili u nekoj kratkoj romansi ili će tek biti, a podsetimo, Marinkovićeva je nedavno ostavila Bilala Brajlovića, te je i u emisijama "Narod pita" iznela šokantne detalje njihovog raskida.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Ona na samom startu razgovora za medije nije želela da govori o bivšem dečku kog je ostavila, već je istakla da gleda samo na budućnost, a na pitanje o novom dečku, Maja je priznala da ima dosta udvarača, ali da trenutno nije u vezi.

- Moram ti priznati da imam svarno dosta udvarača. Bilo mi je čudno da ih nemam, jel? Ali sam trenutno slobodna, iskreno prije mi sloboda. Imam neki svoj mir u glavi, družim se, provodim vreme sa dragim ljudima i to je nešto što me čini srećnom - rekla je Maja.

Nedavno je bila na nastupu repera Nućija koji je priznao da su se on i Maja te noći gledali.

Foto: Pink.rs/M. Mihailović

- E, pa ja sam bila na njegovom nastupu, obožavam njegove pesme i on je po meni jako super lik. Ne, ni ne poznajemo se privatno. Primetili smo se na nastupu i o njemu imam sve najlepše da kažem. Ali ne poznajem dečka, tako da, stvarno, ništa nije postojalo više od tog gledanja - rekla je Maja.

Autor: N. Ž.