AKTUELNO

Da li je preterala!

Mlada pevačica Ema Radujko postala je popularna vrlo brzo i jedno je od najtraženijih mlađih izvođača na našoj sceni. Sa samo 18 godina privukla je veliku pažnju, između ostalog, i svojim golišavim fotografijama, koje redovno objavljuje na društvenim mrežama. 

Ema je danas potpuno pomutila razum muškarcima golišavom fotografijom, koja je osvanula na njenom Instagram profilu. Nema je skinula brus i uslikala se u čučećem položaju, dok je na sebi imala samo tange, koje su malo toga prekrile.

Foto: Instagram.com/emaradujko

Mladu pevačicu često kritikuju zbog ovakvih objava, ali i provokativnih odevnih kombinacija sa kojima se pojavljuje na nastupima, a ona je nedavno odgovorila na ove prozivke.

Moram važnu stvar da kažem, jer se uvek komentariše moj stil i oblačenje. to je svuda u svetu prihvaćeno i normalno, samo kad Ema dođe takva onda je problem! Ja neću sebe promeniti zbog tuđeg mišljenja, ljudi koji mi ništa nisu u životu. Ja nisam laka, nisam prostakuša i divljakuša. Kako se ja slikam - moja stvar. Moje telo, moja umetnost. Ja na tome radim svaki dan, već dve godine, rekla je Ema, pa dodala:
Ja sam ono što jesam i srećna sam što sam to što jesam. Sigurno se za grad ne bih obukla kao za nastup. Nemaju roditelji šta da mi govore. Ja moje kostime smišljam... Naravno da se mimo nastupa neću takva pojaviti. Furam svoju priču, roditelji su me podržali jer su i oni svesni da... Ne znam kako to da ti objasnim. Da mi brane i da me kritikuju, verovatno to ne bih radila, ali dovoljno sam odrasla da sama razmišljam o nekim stvarima, istakla je ona.

Autor: Pink.rs