AKTUELNO

Na svadbi tenisera i manekenke svi su očekivali pevačicu koja je Aleksandrina bliska prijateljica, međutim ona se nije pojavila.

Popularna pevačica Seka Aleksić bila je među zvanicama na venčanju manekenke koja se pojavila u njena dva spota, Aleksandre Đorđević i tenisera Viktora Troickog.

Foto: Promo

Iako su svi željno iščekivali da se Seka pojavi na venčanju popularnog para, to se nije dogodilo, a Aleksićeva je za Pink.rs otkrila pravi razlog zbog kojeg se nije pojavila na slavlju.

Aleksandra je moja dobra drugarica. Pojavila se u moja dva spota. Trebalo je da dođemo kod njih na svadbu, ali jednostavno sada beba ima prednost u odnosu na sve. Baka je trebalo da pričuva Jakova tog dana, međutim ona se prehladila i mi nismo smeli da rizikujemo da to pređe na njega. Aleksandri i Viktoru želim sve najlepše i da i njhovo dete ugleda ovaj divan svet. Žao mi je što nismo mogli da prisustvujemo, ali videće i oni kad bude došla beba da ona diktira sve. Beba odlučuje i to gde će biti njeni roditelji. Ja sam mama koja je od početka bila uz svoju bebu i zbog toga nisam ni želela pomoć bebisiterke - rekla je Seka za Pink.rs.

Foto: Pink.rs

Mesto do Prijovićeve ostalo upražnjeno

Viktor i Aleksandra venčali su se u nedelju u crkvi Aleksandar Nevski nakon čega su za goste priredili glamurozno slavlje u jednom prestižnom prestoničkom hotelu. Kao gost se pojavila i Sekina koleginica Aleksandra Prijović sa svojim izabranikom Filipom Živojinovićem. Aleksandra je na mladin zahtev otpevala svoj veliki hit ''Za nas kasno je''. Inače, mesto do Prijovićeve za stolom, gde je trebalo da sedi Aleksićeva ostalo je upražnjeno.

Autor: M. Krasić

#Aleksandra Đorđević

#Manekenka

#Seka Aleksić

#Teniser

#Viktor Troicki

#pevačica

'