AKTUELNO

Jelena i u 2018. godini nastavlja da niže uspehe, a kako kaže, ona je već spremna da se ponovo stvari u ulozi majke, pa tako nije isključeno ni to da svoje fanove uskoro obraduje najradosnijim vestima.

Iza popularne folk pevačice Jelene Kostov je i više nego uspešna godina. Naime, u januaru 2017. godine rekla je sudbonosno ''da'' svom dugogodišnjem emotivnom partneru Miljanu Vukoviću, a u februaru je na svet donela sina Miliju. Kako je istakla za Pink.rs, ova godina je za nju definitivno bila najlepša, a smatra da ovakva ne može da joj se ponovi.

PROČITAJTE JOŠ: NIJE KUMA DUGME! Goca Tržan objavila fotografiju sa svadbe, zbog ovoga NIKO NIJE GLEDAO U MLADU!

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

- Ova 2017. godina je najlepša godina u mom životu. Sve žene koje su se ostvarile u ulozi majke znaju da je to najlepši osećaj koji apsolutno ništa ne može da zameni. Dok su mi to ljudi pričali ja nisam to shvatala, sve dok nisam to i doživela. Definitivno mislim da ovakva godina ne može da mi se ponovi. Prvo zato što sam se prvi put ostvarila kao majka, drugo tu je i venčanje, i generalno veoma uspešna godina na poslovnom planu. Upravo završavam svoj prvi album, snimila sam i spot za moju omiljenu pesmu i mislim da će publika biti oduševljena. Odlučila sam da krenem u nekom malo drugačijem pravcu, u onom u kojem je trebalo odavno da krenem. Na mom prvom albumu biće pravih narodnjaka i moj glas i emocije tu dolaze do izražaja - kaže Jelena za Pink.rs i dodaje da ni u 2018. godini neće ostvariti svoju najveću želju - da organizuje veliko svadbeno veselje.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Velike svadbe kakvu sam sanjala ipak neće biti, moj suprug to ne želi. Ja sam mnogo patila zbog toga, ali kad bolje razmislim on je ipak bio u pravu. Naše malo, intimno venčanje je bilo tako slatko, divno i emotivno da ja to ne bih menjala ni za 200 ogromnih svadbi koje sam ja toliko želela. Moj suprug je neko ko ne voli da se slika, ne želi da bude deo javnog života i ja ga zbog toga beskrajno cenim i poštujem. S druge strane, Miljan je pored mojih roditelja meni ubedljivo najveća podrška i u poslu i u životu inače - rekla je pevačica i otkrila zbog čega nikada neće zaboraviti doček 2017. godine.

- Ovu Novu godinu provodim radno. Jedina neradna godina u poslednjih 13 bila mi je prošla kad sam bila u osmom mesecu i to mi je bila najlepša Nova godina u životu. Bila sam kod kuće sa mojim Miljanom i prijateljima i oni su izašli obučeni u odelo Deda Mraza. Ja sam veoma emotivna, a zbog toga što sam udaljena od svojih najmilijih često u ponoć i zaplačem, ali uvek se molim Bogu samo za zdravlje. Ja još uvek verujem u Deda Mraza i uvek poželim od njega samo ono što može da mi se ostvari, i do sada mi je uvek ispunio želje.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Jelena i u 2018. godini nastavlja da niže uspehe, a kako kaže ona je već spremna da se ponovo stvari u ulozi majke, pa tako nije isključeno ni to da svoje fanove obraduje u narednoj godini najradosnijim vestima.

Milija nije mali, već ima deset meseci, tako da nije rano da opet poradim na prinovi. Ja bih volela da dobijemo devojčicu, ali mislim da će opet biti dečak, taj osećaj sam imala i prvi put. Majke imaju taj osećaj. Ja bih volela da imamo što više dece, može i troje, četvoro, što da ne. Možda malo kasnim što se tiče godina, ali nikad nije kasno. Ipak, sada želim da se posvetim svom prvom albumu. Taj album će stvarno biti dobar i mnogo ulažem u njega, radimo na njemu tri godine, i već početkom 2018. godine ću ga objaviti - rekla je pevačica.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Kako kaže, kada je njen naslednik došao na svet život nje i njenog supruga promenio se iz korena. Jelena za Pink.rs otkriva i ko je dežurni policajac u njihovoj kući.

Kada se rodio Milija promenio mi se život iz korena. Ranije sam bila kao muva bez glave i nisam znala ni kad ležem ni kad ustanem i onda sam jednog trenutka doška do zasićenja i beba je došla u pravom trenutku. U čuvanju Milije mi pomaže drugarica, a i tata Miljan je tu da pripomogne. On je najbolji tata na svetu, Milija se njemu više obraduje nego meni i to ne mogu da prežalim. Možda je to jer sam ja ceo dan sa njim. Ja ne umem da budem stroga, a tata neka bude policajac i u privatnom životu. Mislim da on treba da bude strog - rekla je pevačica za naš portal i otkrila zbog čega ne želi da javnosti pokaže lice svog sina.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

- Miljan i ja smo protiv slikanja bebe čim se rodi. Meni je to užasno. Ja to ne podržavam. Kad on poraste možda se to njemu neće dopasti. Kad on poraste neka objavljuje svoje fotografije. To eskponiranje dece u javnosti ima svojih ružnih strana. Svoj privatan život po svaku cenu želim da sačuvam od očiju javnosti i mislim da je to jedini način da se sačuva porodica i brak - kaže Jelena za naš portal i dodaje da je za sina, ali i supruga pazarila novogodišnje poklone.

- Milija svaki dan dobija novogodišnje poklone. Malo preterujemo u tome. Ja mu najčešće kupujem garderobu, a tata igračke. On je još dete, ne zna da se raduje. I ja i Miljan obožavamo da kupujemo jedno drugom. Stalno kupujemo jedno drugom. Uvek ostavljamo jedno drugom paketić ispod jelke - kaže Jelena.

Autor: M. K.

#Jelena Kostov

#Nova godina

#pevačica

#sin

'