AKTUELNO

Ne mogu ni dan bez njih!

Brak Kristine Kije Kockar i Slobe Radanovića završen je onog dana kada je pevač započeo vezu sa Lunom Đogani u rijalitiju Zadruga. Cela zavrzlama dobila je zaokret kada se njima u ovom šou programu pridružila i stujardesa, pa su svi čekali da vide kako će se ovaj ljubavni trougao ponašati i šta će raditi.

Foto: TV Pink Printscreen

U prvim danima Kija i Sloba su se više svađali nego što su normalno razgovarali, što je bilo i očekivano, ali u poslednje vreme njih dvoje i Luna provode stalno vreme zajedno u druženju. Međutim, neke stvari su očigledno ostale nerazrešene, pa su se tako danas raspravljali ponovo o pevačevom mobilnom telefonu koji je Kija izgubila, kao i tome što mu je isključila sve društvene mreže. Na kraju, oni su se posvađali i oko računa za telefon koji je Kija koristila:

Mojoj kevi je stigao račun. Ona je to platila - rekao joj je Sloba.
To je tvoj račun. Pa dobro, ti ćeš tvojoj mami da vratiš pare. Slobodan je meni ostavio kovertu sa parama, ovo ti je za račune, ovo ti je za hranu... - bila je cinična Kija.

Foto: TvPink Printscreen

Radanović nije mogao da joj ovo prećuti, pa ju je i uvredio:

Koji si ti kreten. Ako si došla ovde da se svađaš, slobodno možeš na svoj krevet - rekao joj je on.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: VRATILI SU MU OSMEH NA LICE: Ovaj potez njegovih PRIJATELJA je Mikija ODUŠEVIO! (VIDEO)

Očigledno su im majke i dalje bolna tema, a ovu celu svađu, koja se dešavala ispred Lune, možete pogledati u snimku ispod:

Autor: N. Vujčić

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'