AKTUELNO

O njima se najviše pričalo!

Godinu za nama na estradnom nebu obeležile su mnoge ljubavi, veridbe, venčanja, bebe, ali se ni o čemu nije pričalo i pisalo toliko kao o razvodima poznatih ličnosti. Mnogi od njih su krahove svojih brakova pretvarali u sapunice, pa smo znali i više nego što smo morali.

U martu godine koja je na izmaku sezonu je otvorila Nataša Bekvalac. Ona je odlučila da se posle dve godine braka razvede od svog izabranika, rukometaša Ljube Jovanovića, a nedugo potom uplovila je u romansu sa biznismenom Lukom Lazukićem, sa kojim sada čeka dete.

Foto: Andrej Nihil, E-stock/Milan Lučić

Voditeljka emisije "Svitanje" na televiziji Pink, Dajana Paunović, takođe je rešila da prekine svoju bračnu zajednicu, a zbog sina Dušana, kog ima iz tog braka, trudila se da se sve odigra bez velike pompe.

Foto: Instagram

Još jedna voditeljka stavila je tačku na svoj brak i to ubrzo posle venčanja. Naime, Marija Kilibarda i Vladimir Radmanović shvatili su da između njih postoje nepremostive razlike, te su završili svoj brak mirno i iza zatvorenih vrata.

Foto: Youtube

Razvod Aleksandra i Sonje Vuksanović definitivno je obeležio 2017. godinu. O njima se naširoko pisalo i pričalo, a neretko su i sami bili krivi za to. Počevši od optužbi za fizičko nasilje, preko veze koju je pevač započeo odmah posle objave da se razvodi do optužbi da je Sonja u vezi sa poznatim košarkašem Markom Jarićem - sve to napravilo je njihov razvod pravom španskom serijom.

Foto: NKostić/Printscreen Instagram

Pred kraj godine, kao bomba odjeknula je vest da se razvode pevačica Ana Nikolić i reper Stefan Đurić Rasta i to samo nekoliko meseci pošto su dobili ćerkicu Taru. Reper se odmah iselio iz njihovog zajedničkog stana, a napravili su dogovor da zajedno brinu o ćerkici da njoj nikad ništa ne bi falilo.

Foto: TV Pink Printscreen

ONI NISU NI STIGLI DO OLTARA!

Nisu samo razvodi obeležili ovu godinu, već i parovi koji nisu ni stigli do oltara. Pevačica Jelena Rozga raskinula je veridbu sa čuvenim violočelistom Stjepanom Hauzerom, dok je samo nedelju dana pred kraj ove godine Goga Sekulić rešila da napusti svog dečka Uroša Domanovića i vrati se u Srbiju.

Da li će naredna godina za estradne parove biti mirnija ili pak turbulentnija od prethodne, ostaje nam da vidimo.

Autor: N. Vujčić

#Razvod

'