AKTUELNO

Svojim šarmom munjevitom brzinom su osvojili srca gledalaca TV Pink, a za Pink.rs sumirali su i više nego uspešnu godinu za njih, ali i otkrili o svom odnosu do sada nepoznate detalje.

Dobro poznati voditeljski dvojac Tijana Prica i Ognjen Nestorović svake nedelje domaćini su omiljene emisije o poznatima ''Premijera - Vikend Specijal'' koja iz nedelje u nedelju obara rekorde gledanosti. Nasmejani i dobro raspoloženi rekapituliraju sve događaje na našoj javnoj sceni, a u studiju uvek rado ugoste naše najpoznatije estradne umetnike. Svojim šarmom i pozitivnom energijom munjevitom brzinom su osvojili srca gledalaca TV Pink, a za Pink.rs sumirali su i više nego uspešnu godinu za njih, ali i otkrili o svom odnosu do sada nepoznate detalje.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- Ova 2017. godina bila je turbulentna za oboje, kako na poslovnom, tako i na privatnom planu. Koje trenutke iz 2017. ćete pamtiti celog života, a šta biste najradije da zaboravite i zbog čega?

Tijana: Ovu godinu sigurno neću nikada zaboraviti. Nizali smo poslovne uspehe, iz nedelje u nedelju dobijali pozitivne kritike na račun emisije ''Premijera - Vikend Specijal''. U ovoj godini sam se verila i dva puta udala, pa tako mogu slobodno da kažem da je 2017. godina za mene bila nezaboravna.Ognjen: Turbulenta nam je svakako. S obzirom na to da veći deo dana provodim sa kolegama na televiziji, u ovoj godini bilo je najviše poslovno lepih stvari koje su se dogodile i koje ću pamtiti. Početak druge sezone našeg Vikend Specijala, intervju sa Naomi Kembl, bilo je zaista dosta uspešnih i lepih trenutaka. Bilo je i dosta teških trenutaka koji se ne tiču posla, pa neka tako i ostane.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- U kom trenutku ste bili posebno ponosni na sebe kada je posao i emisija koju zajedno vodite ’’Premijera – Vikend Specijal’’ u pitanju?

Tijana: Iz nedelje u nedelju nakon što krene odjavna špica ponosni smo na dvočasovnu emisiju koja već dve sezone ide uživo o koja postaje omiljena u domovima širom regiona. Ukoliko moram da izdvojim neke od mnogobrojnih priča koje smo radili, onda bi to bile emisije koje smo snimili u domu Seke Aleksić i porodice Karića.Ognjen: Svake nedelje sam ponosan, kako na Tijanu i mene, tako i na kompletnu redakciju, kao i ekipu koja sa nama realizuje dva sata emisije. Svako ko radi na televiziji zna da je živ program poseban, kao i da je zbog svega što nosi veoma stresan i napet. Mi smo već uigran tim te posle svake realizovane emisije budem ponosan na ekipu.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- Budući da vodite emisiju koja se emituje uživo bilo je i pehova i nezgodnih situacija. Koju od njih ćete prepričavati i unucima, a koju biste najradije da zaboravite?

TIjana: Dešava se mnogo toga tokom reklamnog bloka, ali se trudimo da pehove publika ne primeti. Lapsus koji sigurno nećemo da zaboravimo jeste kada smo tokom dvočasovne emisije više puta nesvesno najavljivali pokojnog Marinka Madžgalja umesto Marinka Rokvića. Bilo nam je veoma neprijatno, a i sada je. Takve stvari se ne dešavaju namerno.Ognjen: Ponovio bih svakako prethodni odgovor i dodao da živ program nema popravni. Pored toga, ljudi ni ne slute šta on donosi i kakve nepredviđene situacije. Uprkos svemu tome, mi nismo zvezde klipova sa lapsusima, ali nam se nekada desi da i sama promena priloga ume da napravi malu konfuziju, ali to ništa nije nešto epohalno, što ne znači da nam se neće desiti. (smeh). Zaboravio bih lapsus o Marinku Madžgalju koji sam imao.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- Šta je to što beskrajno poštujete jedno kod drugog, a šta vas baš onako izbaci z koloseka?

Tijana: Beskrajno poštujem to sto je Ognjen veliki profesionalac i što vredno radi i ozbiljno se posvećuje svakom novom poslovnom izazovu. Dođu dani kada je nervozan i kada ga i najmanja sitnica izbaci iz takta, ali to sve brzo prođe.Ognjen: Tijana i ja odlično funkcionišemo upravo zbog toga što se sada već dobro poznajemo. Svako ko Tijanu poznaje, ostaje fasciniram njenom kontrolom i pribranošću u svakoj situaciji. To je samo jedna u nizu od osobina koja je kod nje vredna svakog poštovanja. Trudimo se da poštujemo jedno drugo, a kada je tako, problema zaista i nema.

- Kako biste jedno drugo opisali u 3 reči?

Tijana: Vredan, nasmejan i trošadžija.Ognjen: Prica ubica kida!

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- Kako ćete provesti najluđu noć i šta biste jedno drugom poželeli u 2018. godini?

Tijana: Za mene docek Nove godine nikada nije predstavljao neko spektakularno veče, pa ću tako i ovu godinu dočekati uz večeru i dobru muziku, u društvu svog supruga.Ognjen: Samo da prođe novogodišnja emisija i da sve bude u redu, pa će mi trebati samo nekoliko sati da se organizujemo. Svakako ću obići porodicu a potom nastaviti put nekog klabinga. (smeh) Zabranjeno mi je da pričam o tome. Tačnije deo moje želje je svakako vezan za top secret. (smeh)

- Kako uspevate da uskladite emotivni život sa poslom i da li i kod vas, kao i u većini slučajeva, uvek nešto od ta dva mora da trpi?

Tijana: Na ovo pitanje još nemam odgovor. Bila sam u stabilnoj vezi 10 godina, zatim sada u braku i nekako se trudim da ne trpi ni posao, a ni privatan život. Za sada mi to polazi za rukom, a ja ću se truditi da tako bude i dalje. Ali ne bih to mogla da moj urednik ne razume sve te bračne i predbračne obaveze.Ognjen: Kod mene to nažalost još uvek ne postoji. (smeh) Dakle, trpi!

Autor: M. K.

#Ognjen Nestorović

#Premijera

#Tijana Prica

'