AKTUELNO

Pevačicin sin je kršten nekoliko dana po izlasku iz porodilišta na intimnoj ceremoniji kojoj su prisustvovali samo najbliži.

Popularna pevačica Seka Aleksić pre oko dva meseca na svet je donela zdravog dečaka kojem je dala ima po apostolu - Jakov. Budući da je Seka veoma pobožna, ona je želela da njen sin odmah bude kršten u crkvi, te su ona i njen suprug Veljko Piljkić organizovali intimnu ceremoniju daleko od očiju javnosti.

Aleksićeva je za Pink.rs otkrila zbog čega se odlučila na taj korak, kao i kada će biti organizovano slavlje povodom krštenja.

- Mi smo Jakova krstili po rođenju, samo nekoliko dana po izlasku iz porodilišta. Znamo da je to retkost kod nas, ali sam ja vernik i želela sam da to odmah uradimo. Mi smo želeli da to bude jedan intiman čin skriven od medija i javnosti i uspeli smo u tome - rekla je Seka za naš portal i dodala:

Foto: Promo

Planirali smo da slavlje povodom krštenja bude onda kada budemo proslavljali i prvi rođendan našeg Jakova. Dakle, to bi bilo krajem septembra naredne godine - rekla je Aleksićeva za Pink.rs.

Foto: Instagram

Inače, Seka je nedavno izjavila kako bi volela još naslednika, a velika joj je želja da dobije još jednog dečaka i devojčicu. Pevačici najviše oko Jakova pomaže njema majka, a ona nema poverenja da bilo kome drugom poveri svog naslednika.

Autor: M. Krasić

#Jakov

#Seka Aleksić

#Veljko Piljikić

#pevačica

'