AKTUELNO

Pripremite sa za novogodišnju noć na najbolji mogući način, i budite uz emisiju "Nedeljno popodne", u nedelju, 31. decembra, samo na TV Pink!

Nakon kraće pauze, vaša omiljena emisija, "Nedeljno popodne", autorke i voditeljke Lee Kiš Jokić, vraća se na TV Pink, i to 31. decembra, u susret novogodišnjoj noći.

Foto: Pink.rs

"Nedeljno popodne" je sjajna uvertira za "Pinkovo novogodišnje narodno veselje", te će i ove godine, Lea ugostiti brojne pevače, koji će u domove gledalaca doneti prazničnu atmosferu.

Foto: Pink.rs

Snimanje je obeležilo veselo i praznično raspoloženje. Bilo je više od dvadeset poznatih pevača, tamburaša i, naravno, trubača. Gledaocima obećavamo odličnu zabavu, sa mnogo humora, dobre pesme i velikih zvezda. Kao i svake godine, biće ovo lep uvod i odlično zagrevanje za novogdišnju noć - rekla je voditeljka, Lea Kiš.

Foto: Pink.rs

U novogodišnjem izdanju emisije "Nedeljno popodne", u studiju će svoje hitove izvesti Goga Sekulić, Jadranka Barjaktarović, Katarina Grujić, Rada Manojlović, Goca Lazarević, Milica Pavlović, Zlata Petrović, Maja Nikolić, Zorana Pavić, Vera Matović, Jana Todorović, Ljupka Stević, Sandra Afrika, Biljana Sečivanović, Vanesa Šokčić, Dejan Matić, Ćemo, "Pantersi", Miki Mećava, Aca Živanović, Šako Polumenta, Beca Fantastik, "Amadeus" bend i još mnogo pevača, a za humor je bio zadužen Srđan Olman stand-up komičar i finalista Pinkovog šou programa "Audicija".

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Pravu magiju u ovoj prazničnoj emisiji doneo je mađioničar Milan Volare, superfinalista šou programa "Ja imam talenat", koji se emitovao na TV Pink.

Foto: Pink.rs

Pripremite sa za novogodišnju noć na najbolji mogući način, i budite uz emisiju "Nedeljno popodne", u nedelju, 31. decembra, od 12 časova, samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Aca Živanović

#Amadeus Bend

#Dejan Matić

#Goca Lazarević

#Goga Sekulić

#Lea Kiš Jokić

#Maja Nikolić

#Milica Pavlović

#Nedeljno popodne sa Leom Kiš

#Radmila Rada Manojlović

#emisija

#Šako Polumenta

'