AKTUELNO

Čaroban početak večeri uz talentovanu takmičarku.

U večerašnjem izdanju "Pinkovih zvezdica" led je probila Sara Simić sa pesmom "Ti i ja", koju u originalu izvodi David Radosavljević. Sara ima devet godina i dolazi iz Kraljeva, a za ovu interpretaciju dobila je svih pet glasova i publika će imati prilike da uživa u njenom glasu u nastavku takmičenja.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

- Znaš šta, ti si ozbiljna pevačica! A nekako mi izgledaš kao neka holivudska glumičica. Imaš tu starinsku holivudsku lepotu. To je mnogo lepo i mnogo retko! Prezadovoljna sam tvojim pevanjem, predivna si jedna devojčica, tačna... Ima vremena da još gradiš svoju interpretaciju u smislu dinamike, ali ništa mi nije falilo i ničega mi nije bilo previše, tako da ti čestitam. Fantastično smo počeli veče ovo - rekla je Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam već u prvoj emisiji videla da ti imaš kapacitet za ovo takmičenje i da stigneš i do superfinala, ako se sećaš, tako sam ti nešto i rekla. Prošlu emisiju smo imali mali problem, nešto se nije baš sve poklopilo, ali evo sad si se vratila u velikom stilu. Izabrala si pesmu koja ti lepo stoji, u kojoj možeš da pokažeš sve što znaš. Imaš lep glas i nežnu izražajnost, i sve te neke lepe karakteristike koje mogu da dođu do izražaja i zato pažljivo biraj ono što pevaš - je Leontina.

Foto: TvPink Printscreen

Svima nam se svidelo, zato i jeste petica! Ti si nas fino provozala u jednoj maloj barki po nekom mirnom moru. Sve je bilo fino, mirno i nežno. Tako si mala, a toliko veliki glas imaš da je to strašno. Odličan odabir pesme, samo slušaj ovo što ti pričamo i sledeći nastup će sigurno biti još bolji - rekao je Sergej Ćetković.

Foto: TvPink Printscreen

Na sceni se Sari pridružio i David Radosavljević, koji je pohvalio ovu takmičarku.

Foto: TV Pink Printscreen

Moj san se ostvario, a to je da neko u ovom takmičenju peva moju pesmu. Hvala ti puno, bila si predivna večeras - rekao je David.

Autor: J. V.

#Pinkove zvezdice

#Sara Simić

#Takmičenje

#emisija

'