AKTUELNO

Većina zadrugara nema pozitivno mišljenje o Teodori Dzeherović, pa su joj čak dodelili I novi nadimak, koji je njoj proprilično zasmetao.

Poznato je da se situacija u Beloj kući menja svakog trenutka, ali ono što je sigurno jeste da se konflikti dešavaju svakodnevno i to je postao sastavni deo njihovog života.

Kako se jedni drugima u toku svađe obraćaju i nazivaju pogrdnim imenima, ni Teodora nije ostala pošteđena od strane mnogih koji su pored destruktivnih kritika dodelili čak i nadimak koji se njoj nimalo nije dopao.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, Teodoru su nazvali gospođica ,,Džehva", što je očigledno proizašlo iz njenog prezimena, a ona je morala da se oglasi povodom ove prozivke i dodala sledeće:

Prvo da kažem svima da me ne zovu ,,Džehva", smeta mi to! Bolje i ,,Ćazimovica", nego ,,Dzehva"! - rekla je Teodora.

Foto: Pink.rs

Na sastanku u kojem je Teodora javno iznela svoje mišljenje, dodala je sledeće:

Iako sam svesna da nikome ovde ne cvetaju ruže, došla sam do tog stadijuma da su mi se neke osobe smučile, kao što sam se verovatno i ja smučila mnogima. Nekad sam mogla u pabu da se sakrijem, sad više ne mogu ni to. Imali smo muziku, ali će nam i to oduzeti, ali dobro. Bar mi muzičari možemo da se podsetimo zašto smo ovde došli - dodala je između ostalog Teodora

Foto: TvPink Printscreen

Nakon što se izjasnila povodom navedene situacije u kojoj se našla, Teodora je takođe navela da bi bilo najbolje da se svaki zadrugar izjasni kao što je to ona uradila - kratko i jasno. Kako su ostali zadrugari odreagovali na njenu konstataciju pogledajte u snimku ispod.

PROČITAJTE JOŠ: A LI JE TO MOGUĆE? ZADRUGARI ZANEMELI OD ŠOKA ZBOG KIJINE IZJAVE: Ne znam Andrijinu adresu! (VIDEO)

K.R.

#Teodora Džehverović

'