AKTUELNO

Ne može više da ga podnese!

Bora Santana i Maca Diskrecija prošli su kroz "sito i rešeto", a njihova turbulentna veza je izgleda definitivno završena. Naime, iako su svi mislili da je Santana imao časne namere kad se verio sa pevačicom, on je ispričao sinoć da je njegova namera bila da pravi šou, dok je ona istakla da je imala prava osećanja prema njemu.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, on očigledno ne isključuje mogućnost da se pomiri sa njom, pa je sinoć, dok su bila pitanja gledalaca, rekao kako će njihova svadba biti za pamćenje:

Ako mi dune da se pomirimo, biće ozbiljna svadba! - rekao je Bora, a Maca istog trenutka negirala da će se to ikad desiti.

Njih dvoje su nastavili raspravu, a u jednom trenutku Maca se toliko iznervirala da je ustala i krenula da polije Boru flašom vode:

Hoćeš sad da te polijem, je l' hoćeš?! - vikala je Maca besno na njega!

PROČITAJTE JOŠ: NEĆEMO PRESTATI DOK SE NAS DVE NE SMUVAMO: Kija i Luna ISKRENO otkrile šta misle jedna o drugoj! (VIDEO)

Međutim, iz poštovanja prema voditeljki, Maca se smirila i sela, pa je emisija mogla mirno da se nastavi. Da li će ovaj neuspeli par ipak uspeti da nađe zajednički jezik, videćemo.

Autor: N. Vujčić

#Bora Santana

#Maca Diskrecija

#Rijaliti Zadruga

'