AKTUELNO

Nije ispao fer prema njoj!

Maca Diskrecija i Bora Santana imali su veoma turbulentnu vezu u rijalitiju Zadruga, koja se na neko vreme smirila, pa je čak došlo i do njihove veridbe. Ipak, ona je bila najkraća u istoriji svih veridbi, jer je trajala samo dva sata, a Maca od tog trenutka često ulazi u rasprave sa svojim bivšim verenikom.

Foto: Printscreen Youtube

Zadrugari su večeras odgovarali na pitanja gledalaca, a jedno od njih bilo je upućeno Bori, koje se odnosilo na to da je on lažov i da kod Mace nema lažnih priča:

Ja sam video da je ona ozbiljan rijaliti igrač, hteo sam da pravimo šou, njoj to nije odgovaralo i to je to. Njoj više odgovara da bude žrtva nego da se pravi šou - rekao je Bora.

Foto: TvPink Printscreen

To je Macu iznerviralo, pa nije mogla da mu prećuti:

Ja sam izrazila želju da ti mene veriš, go*no jedno, marš u kanalizaciju! On me provocira već četiri meseca, hoće prvu nagradu preko mene, ja sam bila otvorena sa svojim osećanjima - rekla je ona.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ZADRUGARI ZANEMELI: Otkrila da je videla TORNADO pod Markovim jorganom, PA GA PRIMORALA da otkrije svoje SEKSUALNO OPREDELJENJE (VIDEO)

Ovim potezom Bora je očigledno pokazao da nije želeo ništa ozbiljno sa Macom, a da li će se to promeniti do kraja ovog rijalitija, videćemo:

Autor: N. Vujčić

#Bora Santana

#Maca Diskrecija

#Rijaliti Zadruga

'