AKTUELNO

Glasajte za vašu omiljenu pesmu u 2017. godini i dodelite laskavu titulu izvođaču, koji će pobednikom biti proglašen ove nedelje u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

Za vašu omiljenu pesmu možete glasati OVDE ili na veb adresi pink.rs/hitgodine.

Seka Aleksić - "Evo"

Jedna od pesama koja se odmah izdvojila sa njenog hit albuma "Koma" u izdanju "City Records-a", kojim je fanove obradovala u aprilu ove godine jeste "Evo", o čemu svedoči i brojka od skoro 32 miliona slušanja na Jutjubu.

Milica Todorović i Emina Jahović - "Limunada"

Dve pevačice napravile su pravi bum ovog leta zajedničkim singlom "Limunada", koji je u rekordnom roku oduševio čitav region, a do sada je njihov visokobudžetni spot na Jutjubu pregledan skoro 44 miliona puta.

Željko Joksimović - "Milimetar"

Posle albuma "Zvezda", koji je objavio krajem 2015. godine, poznati kantautor ovog leta predstavio je publici singl "Milimetar". Ova pesma bržeg ritma odmah se zavrtela na radio i TV stanicama, ali i na Jutjubu, gde broji blizu 30 miliona pregleda.

Zdravko Čolić - "Šljive su rodile"

Jedan od najpopularnijih pop pevača današnjice objavio je pre dva meseca singl "Šljive su rodile", kao najavu petnaestog po redu studijskog albuma "Ono malo sreće", i tom prilikom se vernoj publici predstavio u nešto drugačijem svetlu, koje je naišlo na pozitivne reakcije.

Ceca i Saša Matić - "Lažov notorni"

Najveća balkanska folk zvezda krunisala je višegodišnje prijateljstvo sa dragim kolegom dugoočekivanim duetom "Lažov notorni", za koji su snimili i visokobudžetni spot. Svoj veliki hit objavili su pre tačno mesec dana, tokom kojih su "zaradili" neverovatnih devet miliona slušanja na Jutjubu.

Saša Kovačević - "Kažeš ne"

Popularni izvođač pop muzike pre pet meseci objavio je singl "Kažeš ne" u latino ritmu, uz koji je čitavog leta đuskao ceo Balkan. Za svoj hit snimio je i jedan od najskupljih spotova na ovim prostorima, a singl je, zbog velikog interesovanja, prepevao i na španski jezik.

Severina i Jala Brat - "Otrove"

Hrvatska pop zvezda snimila je u saradnji sa sve popularnijim reperom duetsku pesmu, koja je bila jedan od najvećih hitova ovog proleća. Na Jutjubu za sada broji više od 57 miliona pregleda.

Ana i Rasta - "Slučajnost"

Popularni dvojac ukrstio je ovog leta glasove i snimio duet "Slučajnost" koji se, prema zvaničnim podacima Jutjuba, našao na visokom drugom mestu najzapaženijih spotova na ovim prostorima, odmah posle planetarno popularnog hita "Despacito", i postao jedan od hitova koji su definitivno obeležili ovu godinu.

Milan Stanković - "Ego"

Član žirija "Pinkovih zvezdica" i jedan od najpopularnijih mlađih pevača na ovim prostorima sredinom februara predstavio se publici singlom "Ego" koji je oborio sve rekorde, a u ovom trenutku ima skoro 54 miliona slušanja na Jutjubu.

Nataša Bekvalac - "Crta"

Popularna pop pevačica je, posle velikog uspeha albuma "Original" u izdanju "City Records-a", na originalan način iznenadila svoje verne fanove pesmom "Crta", koja se ubraja u one koje su obeležile leto.

Aleksandra Prijović - "Mesto zločina"

Mlada folk pevačica objavila je ovog leta svoj prvi studijski album koji je postigao veliki uspeh, a jedna od pesama koja se izdvojila jeste i "Mesto zločina", koju i po nekoliko puta peva na svojim nastupima.

Milica Pavlović - "Operisan od ljubavi"

Popularnoj pevačici ovog leta jedan od najvećih hitova napisao je grčki hitmejker Fivos, zahvaljujući kojem je ponovo oduševila svoju publiku, koja je njen visokobudžetni spot za novu pesmu na Jutjubu do sada pogledala skoro 19 miliona puta.

Za vašu omiljenu pesmu možete glasati OVDE ili na veb adresi pink.rs/hitgodine.

Proglašenje pobednika u emisiji "Premijera - Vikend specijal"

Čitaoci portala Pink.rs imaće priliku da glasaju za svoj omiljeni hit sve do nedelje, 31.12.2017., kada će uživo u emisiji "Premijera - Vikend specijal" biti objavljeni rezultati glasanja i proglašen najveći hit u godini koja je na izmaku. Takođe, u emisiji, koja je na programu Televizije Pink u nedelju u 14 sati, gledaoci će imati priliku da čuju i reakciju ponosnog vlasnika najvećeg hita u 2017. godini.

Pink.rs

#Aleksandra Prijović

#Ana Nikolić

#Emina Jahović

#Hit godine

#Jala Brat

#Milan Stanković

#Milica Pavlović

#Milica Todorović

#Nataša Bekvalac

#Pink.rs

#Premijera-Vikend specijal

#Saša Kovačević

#Saša Matić

#Seka Aleksić

#Severina Kojić

#Stefan Đurić Rasta

#Svetlana Ceca Ražnatović

#Zdravko Čolić

#Željko Joksimović

'