AKTUELNO

Poznati rijaliti igrač Miki Đuričić na početku emitovanja rijalitija ,,Zadruga" bio je najbolji drug Bori Marinkoviću.

Kako se situacija u beloj kući menja svakodnevno, tako i odnos pojedinih zadrugara koji sve teže uspevaju da sakriju svoje emocije koje imaju jedni prema drugima. To pokazuje i razgovor koji su u dvorištu imali Miki i Maca.

Naime, Maca više i ne krije svoje emocije prema Bori i ne pokušava da prikrije koliko joj je žao zbog svega što se u kući desilo. Tako je otišla kod Mikija, koji je nekada bio najbolji prijatelj Bori i požalila mu se da još uvek ne može da veruje šta joj je on uradio.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa krivo mi je. Nije samo to problem, on je mene napao i maltretirao me. Ja njega nisam davila. Krivo mi je što nikada nije stao da me zaštiti - žalila se Maca

Foto: TV Pink Printscreen

Maco, bolje što se sve to sada desilo nego da budeš sa njim u braku pa da ti sve propadne. On je meni bio najbolji prijatelj, a sada je privrženiji Saški i Jeleni zato što se boji da ga ne napadnu, slab je on igrač. A i ti si njega maltretirala. S kim god da si stala da popričaš napravila si problem. Ali praviće te od blata, pazi šta ti kažem - Savetovao je Miki

Da li je Miki i ovoga puta pokazao svoju iskrenost prema zadrugarki, preostaje da sačekamo da li će isto odreagovati u sličnim situacijama ili će, pak, možda ponovo promeniti mišljenje. A šta je još Miki izjavio povodom njegovog odnosa sa Borom, pogledajte video.

PROČITAJTE JOŠ: NAJBOLJE PRIJATELJICE: Kija prepričala Luni svoje DEVOJAČKO VEČE, Sloba poludeo zbog NJENE VEZIJE: Što lažeš?!

K.R.

#Maca Diskrecija

#Miroslav Miki Đuričić

'