AKTUELNO

Popularna TV lica su za Pink.rs sumirali godinu za nama, ali i otkrili o njihovom odnosu do sada nepoznate detalje.

Šarmantna lica informativne redakcije TV Pink - Maja Manojlović i Drago Jovanović u novogodišnjem intervjuu za Pink.rs sveli su utiske o događajima u 2017. godini, a sa čitaocima našeg portala podelili su i mnoge detalje o njihovom odnosu koji do sada nisu bili poznati javnosti.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Tokom svog rada na televiziji susretali ste se sa mnogim političarima, pa i sportistima, lekarima... Da li postoji neko sa kim niste do sada, a voleli biste da uradite intervju baš u 2018. godini?

Maja: Kada se ulazi u novu godinu, uvek je izazovno napraviti intervju sa premijerom ili predsednikom jedne države. Možete da razgovarate o očekivanjima, planovima za tu godinu, problemima iz odlazeće godine i mogućim rešenjima. Ne bih izdvojila nijedno ime sa naše političke scene.Drago: Mislim da sam sa svim našim političarima radio. Budući da politiku radim svaki dan voleo bih da intervju uradim sa nekim sa nekim iz druge branše, recimo sa nekim našim mladim naučnicima koji su u inostranstvu. Ima i brojnih svetski lekara sa kojima bih voleo da radim. Čovek koji je spojio i moj posao i medicinu je doktor Oz. Voleo bih da uradim intervju sa njim ili da se bar sastanem sa njim.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- Kako biste u tri reči opisali sebe, a kako biste opisali jedno drugo?

Maja: Sebe bih opisala kao dobronamernu, upornu, nasmejanu, a Draga kao sposobnog, modernog i korektnog. Drago: Maja je uvek vesela, nasmejana i ona je zaista dobar čovek. Za sebe bih rekao da sam previše tačan što se tiče vremena, pa onda to stvara i meni i drugim ljudima probleme. Najviše me nervira kad neko ne poštuje vreme jer vreme je nešto što ne možemo da nadoknadimo. Mislim da sam lojalan i odgovoran, i tačan naravno. (smeh)

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- Često smo vas na malom ekranu gledali kao voditeljski par, a da li se družite i privatno?

Maja: Drago je meni zaista drag kolega. Zajednički rad nas jeste zbližio. Ne mogu reći da se intenzivno družimo van posla, ali rado odemo zajedno na ručak ili kafu i kolače u vreme pauze u okviru radnog vremena. Naši razgovori su svakako van granica poslovnog i prelivaju se na privatni plan.Drago: Mi smo dobre kolege i veoma smo se dobro razumeli kad god smo radili zajedno. Uvek pomažemo jedno drugom, menjamo smene kad treba, ali zbog posla nemamo mnogo vremena da se družimo i privatno. Ja jedva stižem da se viđam i sa svojim prijateljima sa kojima se družim po 30 godina. Nemamo vremena, ali sam sigurna da bi to bilo kvalitetno druženje kada bismo imali više slobodnog vremena.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- Koje osobine posebno cenite jedno kod drugog?

Maja: Kod Draga naročito cenim kolegijalnost i vedar duh. Nije čovek koji u svemu najpre vidi loše, već suprotno.Drago: Maja je kao kolega veoma predusretljiva, uvek je tu da pomogne čak iako ima neke svoje obaveze, uvek se lepo organizuje. Ona je od onih kolega koji nisu naporni. Uvek je tu, a sa njom možeš i da pričaš i da ćutiš i da sve bude u redu.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- Kako uspevate da uskladite posao i emotivni život i da li nešto od ta dva uvek mora da trpi?

Maja: Uspevam dobro da se organizujem i da uskladim sve poslovne obaveze sa privatnim životom. Prirodno je da ću jednog dana porodici dati apsolutno prvenstvo, uvek je važno odrediti prioritete. Kada jednom to učinite, onda nema odricanja, prosto je sve stvar prioriteta.Drago: Mislim da je sve stvar dobre organizacije i da se zaista sve može. Ja imam mnogo obaveza pored posla na Pinku i bukvalno kada imam malo više slobodnog vremena ja ne znam kako da se ponašam. Kad mi naiđe period da nemam mnogo posla malo mi fali da padnem u depresiju. Previše slobodnog vremena definitivno nije dobro po mene. (osmeh)

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- Šta biste voleli rado da zaboravite iz 2017. godine, a šta ćete još dugo pamtiti?

Maja: Jedna emocionalno izazovna godina je iza mene. Čovek se uvek na kraju seća samo lepih stvari... Volela bih da zaboravim neke boli, ali to je nemoguće. I to što boli nas definiše i menja i čini nas kvalitetnijim ljudima u konačnici. Pamtiću 2017. godinu po velikoj boli i velikoj ljubavi.Drago: Ja sam optimista, meni je svaki dan lep. Ja gledam da svakog dana maksimalno uživam. Mnogo lepih stvari mi se dogodilo, a onih loših nije bilo puno. Te loše neću zaboraviti jer će mi poslužiti da iz njih naučim neku lekciju svakako. Ja mislim da se uči i na svojim i na tuđim greškama, a na čijim više boli teška je filozofija. Svaka greška je neko novo iskustvo.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- Šta se nalazi na vašoj listi želja za 2018. godinu?

Maja: Na mojoj listi želja za 2018. godinu su skromne i najlepše stvari na svetu. Želim nam svima zdravlje, da volim i budem voljena kao i do sada i da sačuvam osmeh onima koje volim najviše. Drago: Ono što sam zacrtao sebi u 2018. jeste da ću otići na jednu od svoje dve omiljene destinacije na koje već duže planiram da odem. To su ili Filipini ili Aruba. Tokom 2018. ću svakako otići na jednu od te dve destinacije. Pored toga, želim da sve drage ljude pored sebe sačuvam i da oni i u 2018. budu uz mene, a što se tiče posla mislim da sam zreo za neku autorsku emisiju.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- Kako i sa kim ćete provesti najluđu noć i sta ćete poželeti kada se kazaljke poklope u ponoć?

Maja: Već sam poželela to što ću i kada se kazaljke poklope u ponoć... Ne mogu da vam otrkijem, onda se neće ostvariti. (osmeh)Drago: Novu godinu dočekujem u krugu bliskih prijatelja, a šta ću poželeti neka ostane tajna. (osmeh)

Autor: Pink.rs

#Drago Jovanović

#Intervju

#Maja Manojlović

'