AKTUELNO

Zbog lenjosti pojedinih zadrugara zadaci nisu ispoštovani, pa je Veliki šef doneo novu odluku.

Veliki šef iz dana u dan ima nove ideje i zadatke za ukućane, pa je u toku dana stiglo pismo na adresu "Zadruge". Ovoga puta šef je postavio veliki zadatak zadrugarima i time podstakao na rad, jer kako se može primetiti, zadrugari ne obavljaju svoje zadatke u skladu sa pismom koje je pristiglo u toku dana.

Foto: TvPink Printscreen

Kako u kući preovladava negativna atmosfera kod pojedinih zadrugara koji, umesto da rade i pripremaju se za novogodišnju idilu, radije učestvuju u konfliktima, veliki šef doneo je odluku da vođa Bane Čolak postavi novi tim koji će seckati luk i šargarepu. Razlog ove odluke je taj što zadrugari koji su do sada radili, nisu postigli željene rezultate.

Naime, Bane je morao da imenuje nove zadrugare za koje veruje da će konačno uspeti da ispune zadatak Velikog šefa i tako osvoje nagradu. On je naveo da zadrugari koji će obavljati zadatke su: Tasa, Kija, Marko, Miki, Bora, Dragica, Korać i Đekson. Kako je i sam izjavio, Bane veruje da će ovaj tim zaista obaviti sve zadatke u skladu sa svojim obavezama.

Foto: TvPink Printscreen

Dragi Zadrugari, juče ste dobili zadatak  da očistite luk i šargarepu nakon što je Bane odabrao ekipu koja će obaviti ovaj posao. Međutim, nakon jučerašnjeg dana zadrugari su uspeli da očiste samo 12kg šargarepe i 15kg luka što nije ni deseti deo onoga što treba da se uradi.Vaš entuzijazam i želja da se sve obavi na vreme brzo je iščezla- pisalo je između ostalog u pismu koji je poslao Veliki šef.

Da li je Bane ovoga puta izabrao pravu ekipu koja će na vreme obaviti svoje zadatke, vreme će pokazati. A ukoliko želite da pogledate reakciju zadrugara povodom ovog pisma pogledajte video koji se nalazi ispod ovog teksta.

PROČITAJTE JOŠ: PUKLO PRIJATELJSTVO? Miljan i Kija se ŽESTOKO POSVAĐALI, on joj poručio: JA TI NISAM SLOBODAN!

Autor: K. R.

#Bane Čolak

'