AKTUELNO

Zanela se u razgovoru sa Macom!

Maca Diskrecija i Kristina Kockar vodile su i više nego zanimljiv razgovor, dok su odmarale u krevetu u spavaćoj sobi. Njih dve dotakle su se Kijinog dečka Andrije Lazović i njenog supruga Slobe Radanovića.

Foto: RTV Pink

Mi smo se dogovorili da preko zime budemo u Beogradu, a preko leta u Crnoj Gori - rekla je Kija.
Kako si našla dobrog momka, našla si i gde ćeš da letuješ - zavidela je Maca Kiji.

Foto: TV Pink Printscreen

U jednom trenutku stjuardesa je rekla previše o svom odnosu sa izabranikom, kome se vratila u zagrljaj, nakon što ju je pevač Slobodan Radanović prevario sa blogerkom i zadrugarkom Lunom Đogani.

Nas dvoje prvenstveno smo prijatelji, ali on je stvarno neverovatan momak. Videćemo šta god bude - biće, ne mogu da planiram to dok sam ovde - izletela se Kija.

Foto: Instagram

Zbog ove izjave u pitanje može se dovesti odnos Kristine Kockar i njenog dečka koji joj je pomogao da preboli Slobu. Često se provlače kometari da Andrija i Kija zapravu nisu u romansi, a na indirektan način, kada je mislila da niko to neće čuti, Kristina je rekla Maci da je sa Andrijom pre svega prijatelj.

Gledajući tvoj brak sa Slobom, baš sam se razočarala u brak - nastavila je Maca.

Foto: RTV Pink

Mnogi su se u Srbiji razočarali, ali ako nisam ja, nemojte ni vi. Meni takav muškarac ne treba, koji čeka da mu nešto kaže - pričala je Kija o braku sa Slobom.

PROČITAJTE: OČEKIVALA SAM DA ĆEŠ ME URNISATI: Kija i Luna otvoreno o svom odnosu, Slobi i Andriji, PEVAČ SE NALJUTIO! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'