AKTUELNO

Šok!

Pevačica Maja Berović napravila je predah od nastupa i snimanja novih numera, jer je zatrudnela i na svet donela sina kom su ona i njen suprug dali kratko, ali efektno ime, Lav.

Foto: Instagram.com

Nakon skoro dve godine, Maja se vratila svojoj vernoj publici, te je ekipa emisije "EKSKLUZIVno" posetila jedan njen nastup i sa njom pre samog početka porazgovarala. Na samom startu, ona je otkrila kako se oseća, kao i da l' se uželela publike i samih nastupa.

Foto: TV Pink Printscreen

- Dugo se nismo videli, dve godine...Dobro sam, super sam, uželela sam se nastupa, publike - rekla je pevačica, te je otkrila da li će ovo leto, kao i nekada kako kažu njeni fanovi, početi njenim novim albumom:

- Prošle godine sam imala debeo razlog da to ne uradim, ali ove godine su mi sve kockice i zvezde naklonjene - otkrila je Maja.

Kada je reč o tome da li će biti duetskih pesama na novom albumu, kao i o tome šta može da se očekuje od istog, pevačica je istakla da misli da je vreme za nove ljude i mnogo se raduje novim mladim autorima.

Foto: TV Pink Printscreen

- Očekujte potpuno novu Maju, to je ono što mogu da vam kažem, mislim da će fanovi biti oduševljeni. Biće dosta i mlađih i onih starijih, meni je jako drago što ćemo dobiti još novih mladih autora - rekla je Maja, te je na pitanje da li će doći do saradnje sa bosanskim reperima Jalom Bratom i Bubom Korelijem, rekla:

2023.godina je, prošli smo dosta vremena od toga, vreme je za neke nove stvari i nove ljude. Uvek je nova energija dobrodošla - rekla je pevačica.

Njene, čak tri koleginice, ovo leto izbacile su albume, Aleksandra Prijović, Tea Tairović i Milica Pavlović, te je Maja ovom prilikom istakla da su joj sva tri fantastična.

- Sve tri su fantastične i jako mi je drago što je ponovo došao taj trend snimanja albuma, što je bilo pomalo zaboravljeno i hvala Bogu što imamo, eto da kažem, mlade izvođače koji nastavljaju taj trend, jako mi se to sviđa - dodala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Za sam kraj, kako je po poznatoj pevačici Severini nazvana jedna od jahti u Crnoj gori, Maja se

- Ove godine neće biti jahta, samo radno i nema odmora (smeh). Šta je sledeća, Maja da se pojavi?! Evo predlažem da neko svojoj jahti da ime "Maja" - nasmejala se pevačica.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.