AKTUELNO

Odmah našao Maci zamenu!

Nakon što se Bora Santana agresivno poneo prema Maci Disrkeciji, koju je verio pre nekoliko dana, ovaj par kao nikada do sada ušao je u svađu. Bora se branio rečima kako mu se sve skupilo.

Foto: TvPink Printscreen

Dok je Santana sa svojim kumom razgovarao u dvorištu o situaciji koja se dogodila, pojavila se i Maca, a Miki Đuričić tražio je od svoje kume da mu vrati prsten pošto je očigledno ljubav između Bore i Diskrecije pukla. Maca je odmah vratila Mikiju prsten, nakon čega je ušla još jednu svađu sa svojim verenikom.

Foto: RTV Pink

Neka brani onu klošarku Sašku. Samo neka nju brani. Pali bre! Nikada me nisi branio! Tražila sam samo da me ne napadaš. Samo sam te molila kao Boga da me ne napadaš. Braniš Sašku umesto da meni kažeš da sedim tu, ti si me napao! M'rš - rekla je Maca Bori.
Sada ću da uzmem prsten i da verim Anu Korać - odlučio je Santana.

Foto: RTV Pink

PROČITAJTE: OVAKO JE SANTANA NAPAO MACU: Bora STROGO KAŽNJEN zbog agresije prema VERENICI! (VIDEO)

Pa veri je, svaka ti čast, neka vide ljudi da se sprdaš! Hoću da ti vidim leđa. Posle ove, nikada neću staviti taj prsten na ruku - odgovorila je Diskrecija.

Foto: RTV Pink

Ima sa drugom da se verim na Badnje veče. Miki, daj prsten da proba Ana! - rekao je Bora Maci, pa se obratio kumu.

Foto: RTV Pink

Kako je izgledao ovaj trenutak, kada je Bora rekao Maci Diskreciji da želi da veri Anu Korać, kao i kako je izgledala nova rasprava nakon ovog saznanja, možete pogledati u video-klipovima ispod.

PROČITAJTE: SKOČIO NA SVOJU VERENICU ZBOG DRUGE: Maca PLAKALA posle OVOGA ŠTO JOJ JE URADIO BORA! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Ana Korać

#Bora Santana

#Maca Diskrecija

#Rijaliti Zadruga

'