AKTUELNO

Tim najpopularnije emisije o poznatima potrudiće se da u vaše domove donese pravu novogodišnju atmosferu.

Dok je 31. decembar rezervisan za najluđu noć, nedelja je, po dobrom starom običaju rezervisana za najgledaniju emisiju o poznatima, "Premijera-Vikend specijal", koja će u vaše domove doneti praznično raspoloženje.

Za gledaoce TV Pink, ekipa emisije "Premijera-Vikend specijal", na čelu sa voditeljskim parom Tijanom Pricom i Ognjenom Nestorovićem, pripremila je do sada neviđenu novogodišnju popodnevnu zabavu uz muziku premijerne rubrike i goste iznenađenja.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Najveća balkanska zvezda, Zdravko Čolić, u novogodišnjem intervjuu, koji je dao samo emisiju "Premijera-Vikend specijal" i TV Pink, rekapitulira proteklu godinu, koja je bila izuzetno uspešna, i otkriva sve planove za 2018. godinu. Osim toga, promovisaće i svoj novi album "Ono malo sreće", koji će sasvim sigurno obeležiti sledeću godinu.

Foto: Aleksandar Kerekes Keky

Katarina Nikolić uživo proverava kakva je atmosfera u Beogradu samo nekoliko sati pre dočeka Nove godine, ali će otkriti i koje poznate pevačice Novu godinu dočekuju već u 13 časova.

Foto: Dušan Petrović

Sve detalje dočeka u regionu gledaoci će saznati upravo u emisiji "Premijera-Vikend specijal", jer vas premijerni tim vodi slikom uživo u regionalne centre - Sarajevo, Podgoricu, ali i Beč.

Da dobra muzika obeleži i novogodišnje izdanje vaše omiljene emisije o poznatima, potrudiće se i folk zvezda Zorica Brunclik, koja će uživo predstaviti svoj novi album.

Foto: Pink.rs

Milionski auditorijum TV Pink saznaće i kako se neke od najvećih zvezda - Jovana i Željko Joksimović, Svetlana Ceca Ražnatović, Ana Nikolić, Seka Aleksić, Milica Todorović, Aleksandra Prijović, Milica Pavlović i Sergej Ćetković - pripremaju za najluđu noć.

Gledaoci TV Pink i čitaoci portala Pink.rs odabraće uživo hit godine upravo u emisiji "Premijera-Vikend specijal"!

Tim najpopularnije emisije o poznatima potrudiće se da u vaše domove donese pravu novogodišnju atmosferu, zato raspoloženi dočekajte 2018. godinu uz "Premijera-Vikend specijal", u nedelju, 31. decembra, tačno u 14 časova, samo na TV Pink!

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Autor: M. Đ.

#Aleksandra Prijović

#Ana Nikolić

#Jovana Joksimović

#Milica Pavlović

#Milica Todorović

#Nova godina

#Ognjen Nestorović

#Premijera-Vikend specijal

#Seka Aleksić

#Sergej Ćetković

#Svetlana Ceca Ražnatović

#Televizija Pink

#Tijana Prica

#Zdravko Čolić

#Zorica Brunclik

#emisija

#Željko Joksimović

'