AKTUELNO

Fotografije su nastale na jednom privatnom slavlju gde je Tea pevala, a Uroš bio među zvanicama

Jedna od najpopularnijih pevačica na ovim prostorima Tea Tairović nedavno je održala svoj prvi solistički koncert na Tašmajdanu pred više od 10 000 ljudi.

Foto: Promo

Otkako se pojavila u javnosti njen ljubavni život intrigira javnost pa se neretko spekuliše ko je muškarac koji je osvojio srce zgodne novosađanke.

Kako saznajemo, u pitanju je Uroš Račić koji je zvanično igrač Valensije. Uroš je takođe i bivši dečko malde zvezde u usponu, Eme Radujko.

Svima je privukao pažnju položaj njegovih ruku koje držao oko njenog struka, a pao je i sočan poljubac u obraz.

Kako saznajemo, fotografije su nastale na jednom privatnom slavlju gde je Tea pevala a Uroš bio među zvanicama. Njega je pevačica toliko očarala da ju je čitavo veče kitio evrima i poručivao pesme.

Da je Uroš "slab" na pevačice govori i činjenica da je do nedavno bio u vezi sa Emom Radujko koja ga je i posećivala u Španiji i Portugalu gde je bio na pozajmici.

Kako bismo čuli detalje vezane za poznanstvo sa Urošem pozvali smo pevačicu.

Foto: TV Pink Printscreen

Nema ničega između nas. Ja pevam i njegovoj porodici kao i njemu. Sve je to deo mog posla, ništa novo, rekla je Tea.

Podsetimo, nedavno se spekulisalo da je Tea u emotivnoj vezi sa biznismenom koji se bavi kriptovalutama. Naime, nju je pratila ekipa "Paparaco lov" koja je snimila kadrove na kojima se vidi da pevačicu u stopu prati markantni muškarac te da slobodno vreme provodi sa njim.

Autor: Pink.rs