AKTUELNO

Nekoliko sekundi kasnije posvađali se verenici iz istog razloga.

Pre nego što se dogodila agresija Bore Santane nad Macom Diskrecijom, ova ukućanka posvađala se sa Saškom Karan, a ovo je bio glavni okidač za svađu verenika. U pismu Velikog šefa, povodom novog zadatka, jasno je pisalo da ukućani zadatak seckanja luka i šargarepe moraju da obavljaju u kuhinji.

Foto: RTV Pink

Međutim Dragica Janjičić uzela je svoj materijal za rad i sela za sto u dnevnoj sobi, a Maca Diskrecija čučnula je pored kuhinje. To je zasmetalo pevačici Saški Karan, koja je ušla u svađu sa ovim cimerkama.

Foto: RTV Pink

Ja ne mogu da stojim, nemam dotok kiseonika kada stojim - branila se Dragica.

Foto: RTV Pink

Neću tako da radim. Ako neće da rade kako treba, ne moraju! Bane, nađi druge žene koje hoće da rade. Ja kada se prihvatim nečega, ja to uradim. Neću da radim za džabe! Maco, ustaj brže! - vikala je Saška Karan.

Foto: RTV Pink

U celu raspravu umešao se i Miki Đuričić koji je Dragici rekao da nju niko ne tera da radi ovaj zadatak i da je možda najbolje da prekine sa seckanjem povrća. Saška je zatim počela da se svađa i sa Macom, nakon čega je ovim cimerkama oduzela pribor za rad i stavila ga na šank u kuhinji, gde su bili i ostali ukućani.

Foto: RTV Pink

Neću bre da ustanem. Ja ne mogu stojeći da radim. Neću ni da radim onda. Ja sam oterana sa radnog mesta! Super! Neću ni da radim - rekla je Maca.

PROČITAJTE: NIKAD LAKŠE ZARAĐENE DNEVNICE! Veliki šef priredio zadrugarkama IZNENAĐENJE, a evo šta će RADITI! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Bora Santana

#Dragica Janičić

#Maca Diskrecija

#Savka Gazivoda - Saška Karan

'