AKTUELNO

Pevač ne krije da se najbolje oseća u svom rodnom mestu.

Miroslav Ilić stalno sa ponosom ističe svoje poreklo i ne krije koliko uživa u Mrčajevcima, mestu gde je rođen i odrastao.

Slavuj iz Mrčajevaca planira da renovira kuću pokojnog oca Živote u rodnom selu, gde će od početka 2018. godine živeti sa suprugom Gordanom.

Foto: Beta, Pink.rs

Miroslav redovno obilazi rodno selo, tamo se najprijatnije i najspokojnije oseća. Svaki veliki praznik obeležava upravo tamo, pa će Badnji dan i Božić sa porodicom provesti u Mrčajevcima, uz tradicionalne običaje. Boravak će iskoristiti da angažuje majstore kako bi preuredio dom jer bi već u martu trebalo da se preseli. Oko toga nema mnogo posla jer Gordana vodi računa o svemu, ništa nije zapušteno. Ilić je navikao na beogradski način života, ali zavičaj mu mnogo nedostaje. Tamo se oseća kao svoj na svome, a meštani ga obožavaju. Svi ga doživljavaju kao velikog prijatelja, niko nema utisak da je poznata ličnost jer se nije promenio ni uobrazio - rekao je izvor blizak pevaču.

Foto: Printscreen Youtube

Miroslav Ilić potvrdio je ovu informaciju ističući da će veći deo vremena provoditi u rodnom mestu.

E pa sad... Vi znate da ja Mrčajevce doživljavam na poseban način. Stalno idem tamo i mnogo volim svoje selo i ljude s kojima sam odrastao i delio i dobre i loše stvari. Ne odlazim iz Beograda, ali biću u Mrčajevcima koliko god mogu. Ako je to selidba, onda neka bude da se selim tamo - rekao je on.

Pink.rs

#Miroslav Ilić

#pevač

'