AKTUELNO

Šok!

Ekipa emisije "Paparaco lov" u okviru svoje finalne emisije izdvojila je top 10 skandala koje su napravile javne lićnosti s domaće scene.

Tamara Đurić

Naime, automobil u kom je usnimljena rijaliti zvezda, skupoceni mercedes, bio je čitav, te je samo nakon nekoliko meseci usnimljena u drugom automobilu iste marke.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovom prilikom, ekipa gorepomenute emisije je usnimila totalno smrskan stari automobil.

Dušica Grabović

Poznata pevačica našla se u centru afere "Elitna prostitucija", kada je isplivao njen snimak kako, kako se navodilo, dogovara dolazak izvesnih devojaka.

Foto: TV Pink Printscreen

Nju je ekipa ove emisije uhvatila u svakodnevnim aktivnostima, ali i kako ide na ginekološki pregled.

Fran Pujas

Bivšeg zadrugara su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova zatekli u parku, te su mu tom prilikom zatražili legitimaciju. Nakon toga, kada se učinilo da je provera završena, policajac se vratio s kolegom, te su ga onda pretresli i još jednom proverili njegova dokumenta.

Foto: TV Pink Printscreen

Era Ojdanić

Ovaj legendarni pevač zapevao je na šabačkom vašaru, te se tom prilikom polivao vodom i alkoholom, a kada su mu u par navrata ponudili da se presvuče, on je stajajući bez majice, odbijao da se obuče. Nakon nekoliko trenutaka, on je ušao u sukob sa posetiocem.

Foto: TV Pink Printscreen

Edita i Indi Aradinović

Snimak o kom je brujao javnost jeste tuča poznatih pevačica, Edite i Indi na jednom parkingu. Palo je obaranje, ružne reči, ali i razbijanje telefona.

Video: Informer

Milica Pavlović

Kako se pevačicin vozač parkirao nepropisno ispred banke, on je odlučio da parčetom papira prekrije tri broja tablice, kako niko ne bi usnimio, prenosi "Paparaco lov".

Foto: TV Pink Printscreen

Haris Džinović

Pevač Haris Džinović godinama unazad tokom svoje karijere nije skinuo šešir, a pored njega poznat je i po svojim brkovima. Nakon što je iz banke ušao u automobil, te je tom prilikom skinuo šešir s glave.

Foto: TV Pink Printscreen

Jelena Radanović

Ekipa emisije "Paparaco lov" prva je javno objavila snimak brutalnog nasilja nad suprugom pevača Slobodana Radanovića, Jelene. Naime, nju je bivši suprug kada je krenula da veže pojas detetu koje ima autizam, on je izvukao iz kola i onda nasrnuo na nju.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Pink.rs