AKTUELNO

Jelenina reakcija na nove fotografije Mikija Mećave sigurno bi bila interesantna svim obožavaocima rijaliti šou-programa "Farma".

Poslednja sezona rijalitija "Farma" ostaće upamćena svakako po turbulentnom odnosu pobednice Jelene Golubović i pevača Milana Obradovića, poznatijeg kao Miki Mećava.

Foto: Pink.rs

Njih dvoje su na samom početku izgradili fantastičan odnos - nisu se razdvajali jedno od drugog, a gledaoci još pamte njihove masaže, šetnje seoskim imanjem u Lisoviću kao i dubokoumne razgovore do ranih jutarnjih sati. Zbog svega toga mnogi su pomislili da su zaljubljeni jedno u drugo, što je stvorilo ozbiljne probleme u Mikijevoj porodici.

Nakon pisma Mikijeve supruge u kojem je svom suprugu i Jeleni zamerila na ponašanju, stvari se drastično menjaju - pevač shvata da se previše zbližio sa svojom prijateljicom iz rijalitija, te odlučuje da se distancira, što je Golubovićevu razočaralo, pa kreće u rat sa nekadašnjim prijateljem.

Foto: Andrej Nihil

Miki i Jelena imali su više žestokih sukoba, a nakon rijalitija pretili su jedno drugom tužbama. Ipak, čini se da se situacija primirila i da se svako vratio svom privatnom životu. Međutim, pošto su mnogi farmeri smatrali da je Jelena "pala" na Mikijev fizički izgled, mnogi veruju da bi joj uvid u nove fotografije folk pevača probudile zanimljiva sećanja.

Foto: Facebook

Mećava i dalje vodi računa o svom fizičkom izgledu i često se preznojava u teretani, gde se nedavno fotografisao i svojim zdravim načinom života pohvalio na Fejsbuku.

Foto: Facebook

Jelena i Miki nisu prijatelji na Fejsbuku, pa pobednica rijalitija nije upućena u aktivnosti svog nekadašnjeg prijatelja, a kakva će joj osećanja probuditi ove fotografije ukoliko na njih bude naletela za sada nije poznato.

Autor: D. Tanasijević

#Farma

#Jelena Golubović

#Milan Obradović | Miki Mećava

#Svađa

#rijaliti

'